dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Herland Report

Nyeste program:
Hanne Nabintu Herland ved Klagemuren i Jerusalem, hovedstaden i Israel

Hanne Nabintu Herland besøkte nylig Midtøsten og var invitert til å holde en rekke foredrag, både i åpne og lukkede fora, der hun møtte diplomater, ambassadører, ledende professorer og en rekke kjente aktivister. Hun var også i audiens hos den gresk ortodokse patriarken av Jerusalem, Theofilius III, noe hun referer til i denne VIDEOBLOG, samt samtalte med en rekke av lederne for kristne og andre minoriteter i Midtøsten, en region som nå erfarer en brutal økning av forfølgelser mot kristne, jøder, homofile, bahaiier, drusere, alawitter etc som følge av at intolerante islamister tar makten i land etter land og viser et bemerkelsesverdig sterkt hat mot mennesker som ikke er "tilstrekkelig islamistiske". Følg Herlands arbeid idet hun setter søkelyset på de skrekkelige forfølgelsene mot disse gruppene i Midtøsten. www.hannenabintuherland.no FØLG BLOGGEN.


(Læs mere...)Hanne Nabintu Herland samtaler med Walid al-Kubaisi om islamisme og ekstremisme
Duration: 8:03
2012-12-19
Walid al-Kubaisi er en norsk-irakisk sivilingeniør, forfatter og politisk flyktning som har markert seg sterkt i norsk offentlighet som en kritiker av den islamske religiøse vekkelsen, islamismen. I 2010 kom han med dokumentaren «Frihet, likhet og det muslimske brorskap» der han snakket med en rekke kjente muslimske ledere i Midtøsten. Dokumentaren rystet Norge. Al-Kubaisi er idag statsstipendiat, driver nettstedet www.opplystemuslimer.no og har mange nytenkende perspektiver på Norge, sett fra en som selv har erfart å måtte flykte fra sitt eget land. Link til FILMEN: http://www.youtube.com/watch?feature=...
Demokratiet forvitrer, vi styres av en intolerant, illiberal elite
Duration: 15:04
2012-09-24
Er Norge på vei mot det totalitære? Hva innebærer det totalitære samfunn, så får vi se hvorvidt avtroppende professor i Kirkehistorie, Bernt Oftestad har rett i at det norske samfunnet går i retning av det totalitære med en politisk-kulturell elite fra venstresiden innen politikk og media som forsøker å styre oss andre til å tenke akkurat som dem. Hvilket de selvsagt ikke klarer, for det ligger en frihetsvind over et Europa som er så inderlig lei av den overbyråkratiserte sosialistiske statens klamme diktat som stadig gjør forsøk på å styre oss ned til minste detalj og presse oss inn i sosialist-formen der alle skal mene det samme og tenke likt. Vi orker ikke denne institusjonaliseringstvang og gjør opprør mot konsensustyranniet i denne stønadsstaten som legger slik vekt på rettigheter og krav, men helt har glemt hva som er individets ansvar og plikter i borgerfellesskapet."
Protestfestivalen i Kristiansand 2012.
Boklansering av RESPEKT med anmeldelse fra Asle Toje
Duration: 3:14
2012-02-23
Reportasje av boklansering av bokbomben RESPEKT på Fritt Ord 15 februar 2012. Bla, med anmeldelse fra Asle Toje. Viktig bok som kommer til å sette spor i Norge fremover. Hatet av kritikerne og elsket av leserne..
Del 3. Om RESPEKT og Jantelovens tyranni
Duration: 4:17
2012-02-21
Hanne Nabintu Herland intervjues om sin bok RESPEKT publisert på Orfeus Publishing 2012 av TV reporteren Monica Øien. Om den norske Janteloven. Boken RESPEKT er en selvbiografi der jeg forteller om min oppvekst i krigsherjede Kongo og mitt møte med det politisk korrekte Norge i voksen alder.
Del 4. Om RESPEKT - vestens overmot og Libya-krigen
Duration: 6:08
2012-02-21
Hanne Nabintu Herland intervjues om sin bok RESPEKT publisert på Orfeus Publishing 2012 av TV reporteren Monica Øien. Om vesten som supermakt og Libyakrigen. Boken RESPEKT er en selvbiografi der jeg forteller om min oppvekst i krigsherjede Kongo og mitt møte med det politisk korrekte Norge i voksen alder. Starten på et nytt våpenkappløp ledet ann av Russland og Kina.
Reportasje fra boklansering av RESPEKT på Fritt Ord 15 februar 2012
Duration: 3:35
2012-02-19
Reportasje av boklansering av bokbomben RESPEKT på Fritt Ord 15 februar 2012. Boken tar oppgjøret med janteloven og det sterke gruppepresset i Norge, uttalelser om boken fra forfatter og forlegger Ole Rikard Høisæter i Orfeus Forlag.

Viktig bok som kommer til å sette spor i Norge fremover. Hatet av kritikerne og elsket av leserne..
RESPEKT in ENGLISH
Duration: 6:10
2012-02-14
About Hanne Nabintu Herland 's new book RESPEKT. The author explain in an intervju with Monica Øien reporter in TV2, abouth her new book RESPEKT.
Del 1. Om boken RESPEKT " Hanne Nabintu's sterke livshistorie"
Duration: 3:35
2012-02-14
Hanne Nabintu Herland intervjues om sin bok RESPEKT publisert på Orfeus Publishing 2012 av TV reporteren Monica Øien. Om den Hanne Nabintu Herlands dramatiske oppvekst i et krigsherjet Afrika og generelt om sin nye bok.
 2019   2018   2017   2016   2015   2014   2013   >2012   2011   2010