dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Herland Report

Nyeste program:
Forfatter Hallgrim Berg: Sosialistene på 70 tallet var en intolerant ulveflokk

Religionshistoriker og redaktør Hanne Nabintu Herland samtaler med forfatter og filolog Hallgrim Berg om boken "Ny vind over Norge" der statsminister Erna Solberg og en rekke av ministrene deltar med egne artikler om frihet og ansvar. Berg har skrevet en artikkel om det ultraradikale og nesten venstreekstreme 1970-tallet, der man i universitetssammenheng nesten ble angrepet dersom man ikke forsvarte Pol Pot, Marx og andre. Nå, 40 år etter, ser vi hvorledes sosialismen faller og det blir klart for mange hvor totalitær mye av ideologien til de radikale var den gangen. Berg hyller også Norges først kulturminister, Lars Roar Langslet som også deltar med en artikkel i boken.


(Læs mere...)Hege Storhaug om ytringsfrihetens viktighet og kampen for et fritt Europa
Duration: 5:19
2013-10-16
Hør Hege Storhaug om ytringsfrihetens viktighet, islamismens mangel på toleranse og kampen for et fritt Europa. Religionshistoriker og redaktør for boken "Ny vind over Norge,"Hanne Nabintu Herland samtaler med informasjonsleder for HRS, Hege Storhaug om felles bokprosjekt der også statsminister Erna Solberg deltok med egen artikkel, samt flere av den nye regjeringens ministre. Storhaug snakker om sin glitrende artikkel som omhandler ytringsfriheten, islamismens mangel på toleranse og trekker eksempler fra den danske ytringsfrihetsforkjemperen Lars Hedegaards liv. Kjøp boken via www.hannenabintuherland.no eller i din bokhandel.
Asle Toje: Sosialismen ble et mislykket europeisk forsøk
Duration: 5:13
2013-10-16
Hanne Nabintu Herland samtaler med Asle Toje om hans artikkel om sosialismens fall og det nye Europa i "Ny vind over Norge", artikkelsamlingen der Norges statsminister Erna Solberg samt flere av våre ministre deltok med egne artikler. Les mer om boken på www.hannenabintuherland.no eller kjøp den i din bokhandel.
Hanne Nabintu Herland med Walid al-Kubaisi om NORSK NASJONALISME
Duration: 4:29
2013-10-16
Hanne Nabintu Herland samtaler med venstreradikale Walid al-Kubaisi om den positive norske nasjonalismen er. Han hyller Henrik Wergeland og mener at nettopp Norges form for nasjonalisme er noe vi trenger mer av. Herland og al-Kubaisi står sammen med en rekke andre, deriblant statsminister Erna SOlberg og flere av de nåværende ministrene sammen om bokprosjektet NY VIND OVER NORGE der du kan lese al-Kubaisis glitrende artikkel. www.hannenabintuherland.no
Kritikk mot feminismen: Nabintu Herland og Kristin Spitznogle
Duration: 3:13
2013-06-17
Religionshistoriker og forfatter Hanne Nabintu Herland intervjuer psykolog Kristin Spitznogle om hva som gikk galt med feminismen. Spitznogle deltar også med en spennende artikkel i boken "Ny vind over Norge" der Herland er redaktør.
Ny vind over Norge: Erna Solberg, Siv Jensen m flere om konservatisme og liberalisme
Duration: 4:22
2013-06-11
Hanne Nabintu HErland er redaktør i ny bok der Erna Solberg, Siv Jensen og 15 av Norges ledende stemmer i offentligheten reflekterer over behovet for en "Ny vind over Norge", sett fra dagsaktuelle og forfriskende konservative og liberale ståsteder. Boken viser forskjellen mellom Venstre- og Høyresiden, vektlegger behovet for en forankring i norsk kulturarv og våre historiske verdier, samt et større fokus på personlig valgfrihet og maktspredning. Boken inneholder også glitrende bidrag fra partipolitisk uavhengige og venstreradikale og fremhever også flere av de konstruktive verdiene fra venstresiden.
Jantelov og utlendinger: Mina Hadjian intervjuer Herland
Duration: 6:06
2013-04-02
TV reporter Mina Helene Hadjian samtaler med Hanne Nabintu Herland om "utlendinger" og det å være annerledes i Norge fordi man har bodd andre steder, om jantelovens harde grep på nordmenn, misunnelseskulturen og om likhetstyranniet i Norge.
Redd for kjærlighet? Herland i samtale med Nina Karin Monsen
Duration: 4:04
2013-03-27
Hanne Nabintu Herland i samtale med Fritt Ord prisvinner og forfatter Nina Karin Monsen om kjærligheten, parforhold og hva som skal til for å bygge noe solid sammen.
 2019   2018   2017   2016   2015   2014   >2013   2012   2011   2010