dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Selverklæret suveræn mand kræver skatter og afgifter tilbage

Den selverklærede suveræne mand, Anders Bak, er på besøg i studiet hos, Update-værten Morten Kok til en menneskelig dialog om suværenitet, statens og dens valuta.

Gæsten har erklæret sig suveræn, og som en del af sin erklæring, har han sendt et usædvanligt krav til den danske stat omhandlende tilbagebetaling af moms og skatter igennem 33 år. Kravet lyder på 2,75 tons guld - omregnet til kroner og ører er det DKK 729.000.000,-. Derudover forklarer gæsten også om forskellen mellem at være et menneske og en person.

Hvad vil det sige at være suveræn, og er Danmark virkelig et firma?

Se mere dkdox.tv på:

http://www.facebook.com/dkdox.tv/
http://www.dkdox.tv

Abonner gratis her:

http://www.youtube.com/channel/UC03g0...
http://www.steemit.com/@dkdox

Støt dkdox.tv:

https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv

Kontakt dkdox.tv:
redaktion@dkdox.tv

Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv:
https://www.facebook.com/KlubDOXY/

DK17009
Genre: Update

Publiceret: 2017-10-30


Andre programmer i Update:


Skattebedragets hemmeligheder
Duration: 31:24
2017-12-14
Borgerne plyndres systematisk af SKAT

Giver systematisk skatteinddrivelse stadig mening i dagens Danmark - og hvor meget har det danske folk fået igen, for de mange kroner der er blevet betalt til systemet igennem årene? Morten Kok har besøg i studiet af Carl Henrik Rørbeck, ekspert økonomisk kriminalitet og forfatter til bogen "Snydt".
Tysk uafhængigt medie udkommer på dansk
Duration: 27:30
2017-12-06
I studiet har Morten Kok denne gang besøg af Tommy Hansen, chefredaktør ved det tyske uafhængige onlinemedie og trykte magasin Free21. Magasinet udkommer på dansk, samt mange andre sprog.

Tommy Hansen var desuden indstillet til Kavling-prisen, indtil han tog bladet fra munden, og gav sin mening som professionel journalist til kende, bl.a. med fokus på de etablerede mediers rolle i vores hverdag, og de historiske begivenheder der fandt sted d. 11. september 2001. Muligheden for at blive tildelt en pris, samt netværket indenfor dansk journalistik, forsvandt lige så stille som følge af det, og Tommy måtte derfor se sig nødsaget til at søge andre kanaler, for at få ørenlyd.
Magasinet Free21 udkommer på dansk (teaser)
Duration: 0:19
2017-11-13
Vi har talt med Tommy Hansen, chefredaktør på det uafhængige europæiske magasin Free21. Tidsskriftet udkommer nu på dansk, og det gav bl.a. anledning til dialogen.

Hele interviewet udkommer snart på dkdox.tv.
Skattetrykkets udvikling
Duration: 22:00
2017-11-13
Mængden af skat danskerne betaler idag er eksploderet, sammenlignet med førhen. Hvordan danskerne er endt i den situation er samtaleemnet i denne udgave af Update.

Studievært, Morten Kok, har talt med Carl Henrik Rørbeck, ekspert i økonomisk kriminalitet, for at få hans ekspert udtalelse, omhandlende udviklingen af det danske skattetryk fra 1970 og til dags dato.
Psykisk vold kan blive strafbart
Duration: 12:14
2017-11-04
Josephine Fock bag chokerende lovforslag

Et lovforslag fremlagt af Josefine Fock, retsordfører for Alternativet, vedrørende kriminalisering af psykisk vold, bekymrer gæsten Carl Henrik Rørbeck i denne udgave af Update. Ønsker Alternativet psykisk vold gjort strafbart?
Tørklæde forbud på vej
Duration: 4:14
2017-10-31
Først kom burkaforbuddet. Nu er forbuddet mod tørklæde på vej - hvad bliver det næste?

Disse forbud og forslag har skabt frustration hos mange danskere. Hvad er de efterfølgende punkter på politikernes dagsorden? Skal de nu også have lov til at bestemme hvordan vi går klædt? Se med her fra demonstrationen foran Københavns Rådhus.
Syg af systemet
Duration: 6:32
2017-09-18
I denne udgave af Update er dkdox.tv taget ud for at tage pulsen på tilstanden i Københavns Kommune.

Endnu engang møder vi borgere der talstærkt er har samlet sig ved Københavns Rådhus. Jobcentrets ofre, og andre aktører, har arrangeret i demonstration. De arbejder fortsat hårdt for bedre vilkår for de syge og udsatte mennesker der er fanget i systemet.
Budgetforhandlinger ad bagdøren
Duration: 7:11
2017-09-11
En gruppe borgere, forsøger at fange politikernes opmærksomhed ved bagindgangen til Københavs Rådhus.

De ønsker dialog om de kommende budgetforhandlinger til samfundets svageste. Bevæbnet med et brev, kaffe og kage forsøger de at opnå gehør for en mere medmenneskelig sagsbehandling.
Invalid på 14. år
Duration: 10:08
2017-08-16
Får Charlotte endelig sin førtidspension?

dkdox.tv bringer her reportagen om Charlotte Pedersen og hendes kamp for en førtidspension, efter 14 år som invalid kørestolsbruger.
 2019   2018   >2017