dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Kan ikke genkende det Danmark han forlod

Bjarne Hansen, den danske pølsemand i Japan, mener ikke at Danmark er som det har været engang. Han tog for 10 år siden fat i noget så klassisk som pølsevognsforretning og startede ”Copenhagen Gourmet Hotdogs” i Japan.

I Japan har man streng integrationspolitik ifølge Bjarne Hansen, som blandt andet fremhæver, at man ikke tager udlændinge ind, som ikke bringer noget til arbejdsmarkedet japanerne ikke selv kan klare – og det på trods af en mangel på arbejdskraft i landet.

Den japanske økonomi har haft op og nedture, men er fremadstormende indenfor digitaliseringen. Man kan blandt andet kan opnå rabatter ved at benytte sig af kreditkort eller mobiltelefoners indprogrammerede betalingsapplikationer når man handler. Fra oktober får man 2% rabat på momsen når den stiger fra de nuværende 8% til 10% - hvis man bruger kreditkort som betalingsmiddel i handlen.

Han påpeger, i kontrast til Japan, at man i Danmark bør stramme op for integrationen. Særligt mener han, at det er gået udover de ældre som lider under fejlfordeling af goderne, med det resultat at de har dårlige hjem og kummerlige madforhold. Ligeledes mener han, at den danske kultur er aftagende, og at danskerne bør vågne op og tage til Christiansborg og råbe op - før det er for sent og udenlandske interesser har overtaget for alvor.

Se mere dkdox.tv på:

http://www.dkdox.tv
http://www.facebook.com/dkdox.tv/

Abonner gratis her:

http://www.youtube.com/channel/UC03g0...
http://www.steemit.com/@dkdox

Støt dkdox.tv:

https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv

Kontakt dkdox.tv:
redaktion@dkdox.tv

Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv:
https://www.facebook.com/KlubDOXY/

DK19008
Genre: Update

Publiceret: 2019-03-16


Andre programmer i Update:


Komiker og folketingskandidat kritiserer Kina
Duration: 3:29
2019-04-13
Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder

Anders Stjernholm, komiker og folketingskandidat for Alternativet, var mødt op ved den officielle åbningsceremoni for "diplomat pandaerne" og udtalte bl.a. at Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder.
Insider frygter det kontantløse samfund
Duration: 8:33
2019-03-19
"Bankerne lever af at sælge oplysninger om dit privatliv"

I en verden hvor man oftere har mulighed for at afregne digitalt, råder tidligere bankmand med sin insider-viden, Bernhard Mittemeyer, forbrugere til at holde fast i kontantbetaling. Ved at gøre det holder fast man sin anonymitet, og dermed kan bankernes profitable forretning besværliggøres.
Dansk maskeforbud kan påvirke turismen
Duration: 6:02
2019-02-25
Vil japanske og andre asiatiske rejsende udeblive?

I forbindelse med tildækningsforbuddet, som kan påvirke de som måtte bære tørklæde eller anden form for påklædning der besværliggør ansigtsgenkendelse, kan japanske og andre asiatiske rejsendes ansigtsmasker da udgøre en udfordring for dansk turisme?
Dugin: Russia obliged to react
Duration: 7:04
2019-02-20
Dugin: Russia obliged to react
Putin should have liberated half of Ukraine.

Aleksandr Dugin, philisopher and political analyst, gives his view via, geopolitical and historical backgrounds, as to why Vladimir Putin should have liberated half of Ukraine. He belives that Russia was obliged to react in the case of Maidan.
Álvaro Borges defending his PhD
Duration: 36:30
2019-02-17
Panum Institute, University of Copenhagen (Sep. 2015).

"Activated inflammation and coagulation and the risk of clinical events during hiv infection" is a Ph.d thesis by Álvaro Borges.
Fra tjenestemand til hjemløs
Duration: 20:10
2019-02-11
Kommune og fagforening i fælles svigt

Når sikkerhedsnettet for borgere og ansatte fejler, kan det få alvorlige konsekvenser. Jan Larsen blev udsat for et røveri som ansat i Post Danmark, men fik varige mén. Den efterfølgende nødvendige krisehjælp udeblev, og Jan måtte se sig nødsaget til at redde sig selv - svigtet af både kommune og fagforening. Bitten Vivi Jensen er partsrepræsentant og bisidder i Jans sag sammen med Esben Søvang Maaløe.
 >2019   2018   2017