dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Detained visiting Mount Athos in Greece

Russian philosopher and political analyst, Aleksandr Dugin, comments on being placed on the US sanctions list for distorted statements out of context.

During a visit to Greece, on May 17, 2016, he was briefly detained by border guards, but was subsequently allowed entry to visit Mount Athos - a holy in the Orthodox religion. The EU has not imposed sanctions against Aleksandr Dugin.

Den russiske filosof og politiske analytiker, Aleksandr Dugin, kommenterer på at han er sat på den amerikanske sanktionsliste på grund af udtalelser, taget ud af kontekst og fordrejet.

Under et besøg til Grækenland blev han den 17. maj 2016 kortvarigt tilbageholdt af grænsevagter, men blev efterfølgende tilladt indrejse for at besøge det bjerget Athos, der er helligt i den ortodokse kirke. EU har ikke indført sanktioner mod Aleksandr Dugin.

Se mere dkdox.tv på:

http://www.dkdox.tv http://www.facebook.com/dkdox.tv/

Abonner gratis her:

http://www.youtube.com/channel/UC03g0H9JfNI97CRDSSvIs3w http://www.steemit.com/@dkdox

Støt dkdox.tv:

https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv

Kontakt dkdox.tv: redaktion@dkdox.tv

Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv: https://www.facebook.com/KlubDOXY/

DK18056 Genre: Update

Publiceret: 2018-12-12


Andre programmer i Update:


Misinformation, Propaganda & Fake News
Duration: 13:29
2018-12-06
A Danish Perspective

dkdox.tv talte med gæster om holdninger og forventninger, da Udenrigsministeriet, Den Amerikanske Ambassade og Mandag Morgen holdt symposium om misinformation, propaganda og fake news. Selve arrangementet var kun for inviterede.
Dugin: Borders of the Russian World
Duration: 8:45
2018-12-05
A cultural concept and a living thing

Aleksandr Dugin is said to be the head of the Russian world ("Russkiy Mir") and he is asked about where the borders are, in relations to Ukraine. For him, it is not a matter of Russian territory, it is a cultural concept.
Erstatning til ulovligt behandlede borgere
Duration: 11:34
2018-11-26
Byrådsmedlem stifter forening for retssikkerhed

Borgere på kontanthjælp kan have ret til bedre behandling, end de får i dag - nogle af dem kan endda have ret til erstatning. Ulf Baldrian Kudsk Harbo, byrådsmedlem i Norddjurs Kommune, stiftede en forening for at hjælpe, og har allerede sager landet over.
Kuppet af Danmarks elnet
Duration: 18:24
2018-11-13
Dong Energy solgt til halvpris

Da Goldman Sachs forhandlede sig ind på det Danmarks elnet i 2014, stod mange danskere efterladt måbende. Banken som indrømmede at have manipuleret aktiemarkedet, med kollapset i 2008 til følge, havde pludselig fået veto-ret og 19% af aktierne i DONG Energy A/S, for en pris der var langt under markedsværdien.
Who is Aleksandr Dugin
Duration: 8:20
2018-10-17
"I am against national statehood" Danish & English subtitles available. (Dansk beskrivelse findes nedenfor)

During this first episode of "An interview with Aleksandr Dugin", Jesper Larsen, journalist at dkdox.tv, questions the Russian philosopher and political analyst in Moscow, to figure out: Who is Aleksandr Dugin? Western media has portrayed him as a nationalist, however, he states that he is against national statehood.
Danmarks rolle i besættelsen
Duration: 20:46
2018-10-16
En planlagt kapitulation

Et angreb d. 9. april 1940 førte officielt til Tysklands besættelse af Danmark, som led i deres togt mod Norge. Tyskerne angreb både fra land, til søs og fra luften. Ifølge Carl Henrik Rørbeck, specialist i økonomisk kriminalitet og politisk kommentator, har vi dog ikke fået hele sandheden om besættelsen og kapitulationen.
Inspirationsdag 2018
Duration: 7:58
2018-10-15
Alternativ behandling

Mange forskellige alternative behandlere havde stand hos Inspirationscenter Maribo på dagen hvor dkdox.tv var forbi. Her iblandt var de interviewede repræsenteret af henholdsvis farveterapi, lydterapi og meditation i bevægelse (Qi-Gong).
Grænseløs grammatik
Duration: 3:54
2018-10-10
Esperanto - et sprog uden hjemstavn

I 1887 udgav en øjenlæge fra Warszawa, en bog med grammatik, ordlister og eksempler på et nyt sprog. Ludwik Lejzer Zamenhof udgav bogen under et alias (Doktoro Esperanto) - og deraf oprinder navnet på sproget uden hjemstavn.
Novichok og GRU spionerne
Duration: 15:17
2018-10-06
Stod Rusland bag angrebet på familien Skripal?

Jesper Larsen, vært på Update, har med Carl Henrik Rørbeck, politisk kommentator og specialist i økonomisk kriminalitet, en snak om hændelsen i Salisbury, England, d. 4 marts 2018, der blev kendt som "Skripal-sagen".
Regeringens efterår
Duration: 3:01
2018-10-02
På en blæsende og regnfuld dag, tog dkdox.tv til Folketingets åbning tirsdag d. 2 oktober 2018.

Fremmødte borgere gav, på trods af vejret, deres mening til kende. Både gennem demonstration, men også via interviews med dkdox.tv, var utilfredsheden med politikernes beslutninger var til at spore.
En snak med Nelson Can
Duration: 3:13
2018-09-16
Et band der startede med ikke at kunne noget som helst

Morten Kok, vært på Update, fik en snak med pigerne fra Nelson Can, om hvad det vil sige at være i rampelyset i en tid hvor det meste gerne skal gå hurtigere, og hvor stress er en folkesygdom.
Fra nyuddannet journalist til chefredaktør
Duration: 3:59
2018-09-14
Tommy Hansen om sin Cavling-nominering

I denne udgave af Update interviewer Janne Vindskorp Nielsen, tidligere chefredaktør v. Free21, Tommy Hansen (www.Free21.org).
Græsrodsbevægelserne bør føre an
Duration: 4:21
2018-08-24
Fællesspisning og fri leg hos Absalon

I forbindelse med dkdox.tv’s deltagelse på Roskilde Festival 2018 interviewede Morten Kok, vært på Update, Lennart Lajboschitz - manden bag ”Absalon” på Sønder Boulevard i København. Lagde man vejen forbi ”Absalon”, i forbindelse med Roskilde Festival 2018, fandt man et frirum hvor det var muligt at deltage i fællesspisning. Derudover var der plads til fri leg; bordtennis, brætspil, yoga, dans m.m.
Den sociale ulighed vokser
Duration: 4:26
2018-08-20
Er beskatning af arbejdsfrie indtægter en løsning?

Morten Kok, vært på Update, interviewede på Roskilde Festival 2018, Maja Andersen fra Mellemfolkeligt Samvirke.
Graffiti mellem koncerterne
Duration: 4:38
2018-08-07
Gadens kunst på Roskilde Festival 2018

Roskilde Festival bød, traditionen tro, andre kunstneriske indslag velkomne, og lod man sig inspirere af tilbuddet, var det muligt at teste sine evner indenfor en af gadens kunster - graffiti. Udover det tilbud, var det på camping- og festivalpladsen muligt for festivalgængerne, at finde andre tiltag udover workshoppen, bl.a. forskellige talks.
Retssystemet er plumråddent
Duration: 19:59
2018-08-06
Er vores retssikkerhed en illusion?

Update handler denne gang om det danske system - og det er plumråddent, ifølge Carl Henrik Rørbeck. I studiet hos værten, Morten Kok, forklarer gæsten hvordan han mener at tiltroen til retssikkerheden er aftaget med tiden, særligt indenfor erhvervslivet. Nærmere bestemt, så mener gæsten, at erhvervslivet i Danmark næsten er holdt op med at benytte sig af retssystemet.
Kunstig intelligens og plantede historier
Duration: 5:11
2018-08-04
Det handler om etik når robotterne får magten

Morten Kok, vært på Update, og Carl Henrik Carl Henrik Rørbeck, politisk kommentator og specialist i økonomisk kriminalitet, traf på Folkemødet i Allinge 2018 Thomas Ploug - professor ved Institutet for Kommunikation og Psykologi, AAU.
Bjarne Corydon ser ikke en privatiseringsbølge
Duration: 6:36
2018-08-02
Danmark bruger over 50% af vores BNP på hinanden

Privatiseringen af DONG kan have resulteret i at prisen pr. kWh er steget betydeligt årene. Bjarne Corydon kan ikke se privatiseringsbølgen, og mener at Danmark har et velfungerende velfærdssamfund, hvor man tager sig af hinanden. I et land med højt skattetryk, må man også forvente at der blive brugt en stor pengemængde på borgernes velbefindende, men elektricitet - en nødvendighed i den moderne verden - er ikke omkostningsfrit. Fra 1998 til 2016 er prisen på el angiveligt steget særligt meget - næsten 4,8 gange - for de danske forbrugere af elektricitet. Hvem er bedst tjent med høje priser?
Chefredaktør Poul Madsen om fake news
Duration: 8:12
2018-07-29
Udtrykker at Ekstrabladet har brugt rigeligt tid på 9/11

Til Folkemødet på Bornholm 2018, mødte dkdox.tv, med Update-vært Morten Kok og politisk kommentator Carl Henrik Rørbeck, chefredaktøren for Ekstra Bladet - Poul Madsen. Han udtrykker at Ekstra Bladet har gravet rigeligt i historien om den skæbnesvangre dag for verdenssamfundet d. 11. september 2001.
Café Pant - et adfærdsoptimerende projekt
Duration: 8:23
2018-07-23
I forbindelse med dette års udgave af Roskilde Festival, var dkdox.tv budt velkommen til at deltage i mediedækningen.

I udsendelsen om Café Pant, fortæller bl.a. fodterapeuten Anne Marie, og Victor fra retshjælpen ”Rusk”mere indgående om deres oplevelse af caféens gæster. Derudover er primus motor, social iværksætter og idémand, Peter Haugelund, i snak med dkdox.tv's udsendte Morten Kok, for at fortælle nærmere om projektet.
Gode Penge - lektor og forfatter taler ud
Duration: 14:48
2018-07-22
Til Folkemødet på Bornholm 2018, mødte dkdox.tv Ole Bjerg - lektor, filosof og forfatter til bogen ”Gode Penge”. Det blev til en snak og et interview med Morten Kok, vært på Update, om bl.a. hvad skabelsen af penge egentlig omfatter, og hvordan pengesystemet fungerer som vi kender det i dag.

Var det danske folk, før i tiden, mindre begejstrede for at tale om hvad der nu efterhånden er almen viden når emnet er betalingsmidler? Det lader til, spørger man lektor og forfatter Ole Bjerg, at dagene hvor man anså den slags udsagn (ang. pengeskabelse) som konspirationsteoretiske er ovre.
Journalist Michael Jeppesen om Fake News
Duration: 2:51
2018-07-11
I dette interview har Morten Kok en dialog med Michael Jeppesen på Folkemødet på Bornholm 2018. TV2 har rettet ind, da det i kølvandet på et interview, blev afsløret at deres indslag ikke holdt vand.

Morten Kok og Michael Jeppesen snakker derfor om hvor vidt TV2 bragte fake news tidligere på året, da informationer nu har peget på, at flere af de 11 kvinder, som stod frem i TV2 indslaget, rent faktisk talte dansk, på trods af at indslaget var blevet bragt på en sådan facon, at seeren blev efterladt med indtrykket af at de ikke talte dansk.
Et spørgsmål om værdighed
Duration: 2:48
2018-07-06
Refund Heroes' hjælpere

I denne udsendelse kommer vi tættere på Café Pant. Festivalens "refund-heroes", som de benævnes i det sociale iværksætteri, og deres mulighed for at tage sig tid til en velfortjent pause. Med adskellige sagkyndige, og masser af god energi. Fokusset på medmenneskelighed er i top. De frivillige løfter dermed, i ledtog med deres personlige og professionelle indsigter og ekspertiser, de som har brug det.
Lars Løkke tvivler på tal fra OECD
Duration: 6:13
2018-07-01
Social ulighed i Danmark

Tal fra OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development), påviser at Danmark er det tredje mest ulige land i verden. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder dog fast i at Danmark er mulighedernes land.
Holger K. Nielsen vil hæve pensionstillægget
Duration: 9:39
2018-07-01
Holger K. Nielsen vil hæve pensionstillægget Folkemødet 2018 Som så mange gange før, var Allinge By omdannet til et træf for aspirerende ungdomspolitikere, etablerede folketingsmedlemmer, og andre, mere eller mindre mediekendte ansigter.

For dkdox.tv, var ”Folkemødet på Bornholm 2018” særdeles vellykket. Kanalens udsendte formåede at dække den årlige politiske begivenhed fra flere vinkler. Det kulminerede alt sammen i produktioner, der kom i hus på tilfredsstillende vis.
”Det er værre end et fritidshjem”
Duration: 23:20
2018-05-29
I denne udgave af dkdox.tv Update er Bitten Vivi Jensen, frivillig bisidder og sagsbehandler, på besøg i studiet. Bitten har tidligere været ansat i Frederiksberg Kommune. Efter hun fik stigende indsigt i hvad der var, efter hendes udsagn, ulovligheder, måtte hun se sig nødsaget til at søge andre veje af forskellige årsager.

Idag bruger hun stadig sin energi på at kæmpe de svagestes sag – nu er det dog ulønnet. Gode gerninger er velundt, og Bitten modtager stor ros for sine aktiviteter. At give andre mennesker en bedre hverdag, finder hun, selvsagt, stor glæde i.
Bedrageriske sammensværgelser
Duration: 22:15
2018-05-23
Privatisering af offentlig virksomhed

I studiet har værten, Morten Kok, en specialist i økonomisk kriminalitet, Carl Henrik Rørbeck, på besøg. De to har en snak om privatiseringen af det danske samfund. Carl Henrik fortæller om, hvad han mener er konsekvenser og omkostninger af de beslutninger, som er blevet truffet igennem tiden i dansk politik med henblik på privatisering af offentlighed virksomhed.
Hvem tjener Pressenævnet?
Duration: 19:58
2018-04-26
Lektor emeritus, lic. scient., Niels Harrit, er gæst i studiet hos Morten Kok, til en dialog om mulig censur i den danske presse.

På baggrund af begivenhederne d. 11 september 2001, blev Danmark til en krigsførende nation.
Manipuleres vi via vores nyheder?
Duration: 18:28
2018-04-25
Kan vi stole på nyhederne om gasangreb i England og Syrien

Efter det påståede angreb med giftgassen Novichok i Salisbury, England, hvor to medlemmer af familien Skripal, en far og hans datter, blev ramt, stod en syrisk by, Douma, for skud - også med giftgas. Nyheden om angrebet på Douma, og forholdene under episoden i Salisbury, blev der efterfølgende sået tvivl om.
Fake News – et markedsført begreb (English CC)
Duration: 14:39
2018-04-16
Den gamle historie om at vildlede for at opnå kontrol

Ifølge Tommy Hansen, chefredaktør ved det tyske uafhængige onlinemedie og trykte magasin, Free21, er der store problemer med mainstream mediernes journalistiske egenskaber.
Vi bliver ved!
Duration: 7:49
2018-04-06
Kampen for syge og sårbare spidser til

D. 5 april 2018 fandt en støttedemonstrationen for den frivillige sagsbehandler - Bitten Vivi Jensen - sted. Den lokale whistleblower har, med ønske om at kaste lys over uretfærdige behandling af de som er afhængige af systemet, fortalt offentligheden om sine observationer på sin tidligere arbejdsplads – Frederiksberg Kommune. Som resultat af det, er hun blevet retsforfulgt.
Whisleblower anmeldt til politiet
Duration: 2:35
2018-03-13
Brød tavsheden om behandling af syge borgere

Update handler denne gang om Bitten Vivi Jensen, tidligere ansat ved Frederiksberg Kommune som visitator og sundhedsfaglig medarbejder.
Topkorruption i Danmark
Duration: 13:46
2018-03-09
Overbelåning sår tvivl om Lars Løkkes troværdighed

Priserne på private lejemål skyder i vejret som aldrig før. Statsminister Lars Løkke Rasmussens hus i Græsted er belånt til en særlig rente, fremgår det af Tinglysning.dk. Sagen er fra 2013, men sår overbelåning tvivl om Lars Løkke Rasmussens troværdighed? Ifølge Carl Henrik Rørbeck er det et godt eksempel på hvordan Danmark tilsyneladende er gennemsyret af hvad han kalder for topkorruption.
Er demokratiet under afvikling?
Duration: 32:08
2018-03-05
Terrorpakkerne - en trussel mod retssikkerheden

Demokratiets afvikling kan være i fuld gang, spørger man gæsten. Særligt kan terrorpakkerne være en trussel mod retssikkerheden, mener gæsten Carl Henrik Rørbeck, specialist i økonomisk kriminalitet og politisk kommentator. Ville danskerne havde godkendt lovforslagene hvis de havde været til afstemning?
SKAT er nu plyndret for 65 miliarder kr.
Duration: 29:23
2018-01-08
Alt imens at SKAT er blevet tømt for mere end 65 milliarder kr., mener Carl Henrik Rørbeck at kunne bevise, at SKAT selv begår skattesnyd og beskæftiger sort arbejdskraft, bl.a. i deres afdeling på Østbanegade, København Ø. hvor rengøringspersonalet aflønnes uden om skattesystemet.

I dette års første udgave af Update med Carl Henrik Rørbeck går vi endnu engang i dybden med hvad SKAT er, og hvad man får for pengene.
 2020   2019   >018   2017