dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Se henvendelsen til Dronningen af Kongeriget Danmark, Margrethe d. II, fra Carl Henrik Rørbeck, i dette åbne brev.

Er der et klart billede af hvad Dronning Margrethe foretager sig på Amalienborg, og/eller på sine ekskursioner i udland/indland af kommercielle interesser? Det er alment kendt at regenten deltager i åbningsceremonier m.m., men er det stadig nødvendigt i nutidens samfund med hjemløse på gaderne, og borgere der bliver ramt af kontanthjælpslofter m.m.?

Opretholdes Grundlovens forskrift om at alle rigets borgere har ret til arbejde og forsørgelse?

Carl Henrik Rørbeck udtaler sin bekymring omkring de mulige brud på Grundlovens §72 samt §75 stk 2.

Se med herunder, og bedøm selv.

§ 72

Boligen er ukrænkelig. Husundersøgelser, beslaglæggelse og undersøgelse af breve og andre papirer samt brud på post-, telegraf- og telefonhemmeligheden må, hvor ingen lov hjemler en særegen undtaglse, alene ske efter en retskendelse.

§ 75

Stk. 2.
Den, der ikke kan ernære sig eller sine, og hvis forsørgelse ikke påhviler nogen anden, er berettiget til hjælp af det offentlige, dog mod at underkaste sig de forpligtigelser, som loven herom byder.

Se mere dkdox.tv på:

http://www.facebook.com/dkdox.tv/
http://www.dkdox.tv

Abonner gratis her:

http://www.youtube.com/channel/UC03g0...
http://www.steemit.com/@dkdox

Støt dkdox.tv:

https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv

Kontakt dkdox.tv:
redaktion@dkdox.tv

Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv:
https://www.facebook.com/KlubDOXY/

DK18049
Genre: Speakers Corner

Publiceret: 2018-10-03


Andre programmer i Speakers Corner:


Et åbent brev til Forsvaret
Duration: 6:08
2018-11-28
Vagt i gevær

Deltagelse i udenlandske væbnede konflikter, indkøb af militært isenkram og overvågning af danskernes samfund er blevet for meget for de fleste. En af dem er Carl Henrik Rørbeck, specialist i økonomisk kriminalitet og politisk kommentator, som her i dette åbne brev til Forsvaret giver udtryk for sit indtryk, og råber i "vagt i gevær".
Open letter to H.H. the Pope
Duration: 4:16
2018-10-03
Carl Henrik Rørbeck, ekspert i økonomisk kriminalitet og politisk kommentator, læser her op af hans åbne brev til Paven i denne udsendelse.

Appellen i brevet er et dybfølt ønske om positiv forandring i verden, da det længe har været alment kendt, at Pavens indflydelse er omfattende. I mange år, har folk verden over set til lederen af den katolske kirke, og håbet på handling bag ordene, når hjælp til de svageste er blevet kommunikeret (igennem taler) til dennes tilhørere og følgere.
 >2018