dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
"Bankerne lever af at sælge oplysninger om dit privatliv"

I en verden hvor man oftere har mulighed for at afregne digitalt, råder tidligere bankmand med sin insider-viden, Bernhard Mittemeyer, forbrugere til at holde fast i kontantbetaling. Ved at gøre det holder fast man sin anonymitet, og dermed kan bankernes profitable forretning besværliggøres.

Den vestlige verden er kendt for at være hurtige til at optage forbrugslån, for at kunne opretholde levestandarden, men med svingende forhold i den finansielle verden kan gældssætte langt de fleste. Her er japanerne meget lidt udsatte, udtaler Bernhard Mittemeyer. De sørger nemlig for at spare op, hvilket gør det mere udfordrende for bankerne, i den del af verden, at tjene på kontoindehavere.

Ifølge Bernhard Mittemeyer, bruger japanerne generelt oftere kontanter i deres dagligdag, imodsætning til mennesker i vesten som i højere og højere grad bruger, og måske endda ser sig nødsaget til, at bruge kreditkort. Det resulterer i, for japanerne, at de i højere grad har deres privatliv indtakt, og at de i mindre grad foretager køb efter at have blive påvirket af en reklame. Derudover påpeger han også at kontanter giver et overblik over ens øjeblikkelige økonomiske situation, hvor digital handel, f.eks med kreditkort, kan være misvisende i form af forsinket godkendelse af transaktionen m.m. At japanerne er mere tilbøjelige til, endnu, at bruge kontanter, minimerer også understøttelsen af indtægtsgenererende virksomhed på aktivitet som kunder i en bank – f.eks. gennem salg af datatransaktioner eller gældsnoteringer.

Bernhard Mittemeyer ønsker ikke at hans tidligere arbejdsplads nævnes, da han stadigvæk handler aktier i banken.

Se mere dkdox.tv på:

http://www.dkdox.tv
http://www.facebook.com/dkdox.tv/

Abonner gratis her:

http://www.youtube.com/channel/UC03g0...
http://www.steemit.com/@dkdox

Støt dkdox.tv:

https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv

Kontakt dkdox.tv:
redaktion@dkdox.tv

Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv:
https://www.facebook.com/KlubDOXY/

DK19009
Genre: Update

Publiceret: 2019-03-19


Andre programmer i Update:


Komiker og folketingskandidat kritiserer Kina
Duration: 3:29
2019-04-13
Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder

Anders Stjernholm, komiker og folketingskandidat for Alternativet, var mødt op ved den officielle åbningsceremoni for "diplomat pandaerne" og udtalte bl.a. at Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder.
Den danske pølsemand i Japan
Duration: 7:29
2019-03-16
Kan ikke genkende det Danmark han forlod

Bjarne Hansen, den danske pølsemand i Japan, mener ikke at Danmark er som det har været engang. Han tog for 10 år siden fat i noget så klassisk som pølsevognsforretning og startede ”Copenhagen Gourmet Hotdogs” i Japan.
Dansk maskeforbud kan påvirke turismen
Duration: 6:02
2019-02-25
Vil japanske og andre asiatiske rejsende udeblive?

I forbindelse med tildækningsforbuddet, som kan påvirke de som måtte bære tørklæde eller anden form for påklædning der besværliggør ansigtsgenkendelse, kan japanske og andre asiatiske rejsendes ansigtsmasker da udgøre en udfordring for dansk turisme?
Dugin: Russia obliged to react
Duration: 7:04
2019-02-20
Dugin: Russia obliged to react
Putin should have liberated half of Ukraine.

Aleksandr Dugin, philisopher and political analyst, gives his view via, geopolitical and historical backgrounds, as to why Vladimir Putin should have liberated half of Ukraine. He belives that Russia was obliged to react in the case of Maidan.
Álvaro Borges defending his PhD
Duration: 36:30
2019-02-17
Panum Institute, University of Copenhagen (Sep. 2015).

"Activated inflammation and coagulation and the risk of clinical events during hiv infection" is a Ph.d thesis by Álvaro Borges.
Fra tjenestemand til hjemløs
Duration: 20:10
2019-02-11
Kommune og fagforening i fælles svigt

Når sikkerhedsnettet for borgere og ansatte fejler, kan det få alvorlige konsekvenser. Jan Larsen blev udsat for et røveri som ansat i Post Danmark, men fik varige mén. Den efterfølgende nødvendige krisehjælp udeblev, og Jan måtte se sig nødsaget til at redde sig selv - svigtet af både kommune og fagforening. Bitten Vivi Jensen er partsrepræsentant og bisidder i Jans sag sammen med Esben Søvang Maaløe.
 >2019   2018   2017