dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder

Anders Stjernholm, komiker og folketingskandidat for Alternativet, var mødt op ved den officielle åbningsceremoni for "diplomat pandaerne" og udtalte bl.a. at Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder.

"Diplomat pandaerne" er udlejet fra Kina. Et land, som i nogle kredse, menes at krænke menneskerettighederne for tibetanske borgere, samt Tibet som nation, på flere niveauer herunder pr. udsagn fra A. Stjernholm mulig "organhøst".

Møder med Dalai Lama er før i tiden blevet afvist, af Danmarks daværende regering. Til sammenligning blev det i Washington, da den amerikanske regering mødtes med Tibets spirituelle leder, påbudt at flyve pandaerne ud af landet (USA) for at imødekomme denne.

Blandt andre, var Støttekommiteen for Tibet var mødt op for at gøre opmærksom på deres side af sagen. Dette skete blandt andet ved at sælge og flage med tibetanske flag, og ved at lade deltagere af demonstrationen iklæde sig ikoniske pandakustomer.

Dronning Margrethe d. II deltog i åbningsceremonien, ligesom fremstående kinesiske personer også gjorde.

Kan der have fulgt gunstige handelsaftaler i kølvandet på "diplomat pandaernes" ankomst?

Se mere dkdox.tv på:

http://www.dkdox.tv
http://www.facebook.com/dkdox.tv/

Abonner gratis her:

http://www.youtube.com/channel/UC03g0...
http://www.steemit.com/@dkdox

Støt dkdox.tv:

https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv

Kontakt dkdox.tv:
redaktion@dkdox.tv

Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv:
https://www.facebook.com/KlubDOXY/

DK19012
Genre: Update

Publiceret: 2019-04-13


Andre programmer i Update:


Insider frygter det kontantløse samfund
Duration: 8:33
2019-03-19
"Bankerne lever af at sælge oplysninger om dit privatliv"

I en verden hvor man oftere har mulighed for at afregne digitalt, råder tidligere bankmand med sin insider-viden, Bernhard Mittemeyer, forbrugere til at holde fast i kontantbetaling. Ved at gøre det holder fast man sin anonymitet, og dermed kan bankernes profitable forretning besværliggøres.




Den danske pølsemand i Japan
Duration: 7:29
2019-03-16
Kan ikke genkende det Danmark han forlod

Bjarne Hansen, den danske pølsemand i Japan, mener ikke at Danmark er som det har været engang. Han tog for 10 år siden fat i noget så klassisk som pølsevognsforretning og startede ”Copenhagen Gourmet Hotdogs” i Japan.




Dansk maskeforbud kan påvirke turismen
Duration: 6:02
2019-02-25
Vil japanske og andre asiatiske rejsende udeblive?

I forbindelse med tildækningsforbuddet, som kan påvirke de som måtte bære tørklæde eller anden form for påklædning der besværliggør ansigtsgenkendelse, kan japanske og andre asiatiske rejsendes ansigtsmasker da udgøre en udfordring for dansk turisme?




Dugin: Russia obliged to react
Duration: 7:04
2019-02-20
Dugin: Russia obliged to react
Putin should have liberated half of Ukraine.

Aleksandr Dugin, philisopher and political analyst, gives his view via, geopolitical and historical backgrounds, as to why Vladimir Putin should have liberated half of Ukraine. He belives that Russia was obliged to react in the case of Maidan.




Álvaro Borges defending his PhD
Duration: 36:30
2019-02-17
Panum Institute, University of Copenhagen (Sep. 2015).

"Activated inflammation and coagulation and the risk of clinical events during hiv infection" is a Ph.d thesis by Álvaro Borges.




Fra tjenestemand til hjemløs
Duration: 20:10
2019-02-11
Kommune og fagforening i fælles svigt

Når sikkerhedsnettet for borgere og ansatte fejler, kan det få alvorlige konsekvenser. Jan Larsen blev udsat for et røveri som ansat i Post Danmark, men fik varige mén. Den efterfølgende nødvendige krisehjælp udeblev, og Jan måtte se sig nødsaget til at redde sig selv - svigtet af både kommune og fagforening. Bitten Vivi Jensen er partsrepræsentant og bisidder i Jans sag sammen med Esben Søvang Maaløe.




 >2019   2018   2017