dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
"Jeg skrev og løj for dem i flere år"

Udo Ulfkotte skrev, og bragte, usandheder igennem mange år for CIA i flere store tyske medier. I et længerevarende live-interview med RT (Russia Today red.) fortalte han om hele hans virke og samarbejde med CIA, og om hvordan han ikke var alene om ugerningerne.

Generelt er "fake news" et udtryk som har set dagens lys, mere end én gang om ugen i det 21'ende århundrede. Tanken om en verden uden "løgn og latin" er selvfølgelig at foretrække, og et vidnesudsagn som Udo Ulfkottes, kunne være et skridt nærmere en verden med plads til alle. Spørgsmålet er nu; er samme scenarie muligt i Danmark? Bliver historier plantet i medierne? F.eks. var sagen om den kinesiske premierministers besøg, og de mange tibetanske flag som blev forsøgt fremvist, noget omtåget og måske endda vildledende ville nogle mene. Fik Danmark sandheden om de interne ordrer og aftaler?

Når CIA vælger at plante historier hos journalister og redaktører - er det så for egen vindings skyld, eller er der en større iværksat plan? Hvordan skelner man imellem fake news, og sande historier uden interessekonflikter?

Det fulde interview kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=sGqi-k213eE

Abonner/subscribe gratis på dkdox.tv youtube-kanalen her: https://www.youtube.com/channel/UC03g0H9JfNI97CRDSSvIs3w

Se mere dkdox.tv på: http://www.dkdox.tv & http://www.facebook.com/dkdox.tv/

Kontakt: redaktion@dkdox.tv

DK18067 Genre: 100 sek

Publiceret: 2018-11-21


Andre programmer i 100 sek:


dkdox.tv: Update
Duration: 0:54
2018-12-11
Hold dig opdateret

dkdox.tv's Update holder dig opdateret på nationale og internationale sager.
Insulin dræber danskere
Duration: 1:14
2018-11-15
Diabetikere fejlbehandles konsekvent

Emil Bier finder det dybt bekymrende, at man endnu bruger insulin, da han mener at kende til andre måder, og mere effektive metoder, at behandle patienter med sukkersyge på - f.eks. rigeligt med friske grøntsager. Han har endda informeret Rigshospitalet, men føler sig overhørt.
Blander USA sig i andre landes valg?
Duration: 0:33
2018-11-08
Tidligere CIA chef fortæller om manipulation af demokratiet

James Woolsey, tidligere chef for CIA, fortæller her i et interview med FOX NEWS, at man har blandet sig i andre landes valg.
Flemming Jensen om danske soldater i Irak
Duration: 1:04
2018-10-30
Der blev løjet for danskerne

Flemming Jensen taler her med Morten Kok på Christiansborg Slotsplads, om deltagelsen i den væbnede konflikt som den daværende regering fik Danmark, og dets soldater, med i. Påstanden om at Saddam Hussein havde kemiske våben betvivles af mange. Fik danskerne hele sandheden om deltagelse i invasionen af Irak?
Ulovlig og umenneskelig sagsbehandling
Duration: 1:27
2018-10-24
Desværre stadig et aktuelt emne

dkdox.tv fortsætter med at dække de sociale aktørers aktioner, og give de implicerede, direkte som indirekte, mulighed for at tale ud. Alt sammen med afsæt i undersøgende journalistik.
 2019   >018