dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Klaus Riskær Pedersen: Folketinget har udviklet sig til en karriere kanon

Dkdox.tv har mødt Klaus Riskær Pedersen, der stiller op til folketingsvalget 2019 for hans eget parti, der også bærer hans navn.

Selv siger han tiden er kommet til hovedrengøring i dansk politik og at Folketinget har udviklet sig til en karriere kanon for unge akademikere, der har politik som levebrød.
Men hvad vil Klaus Riskær Pedersen selv, hvilke kompromisser vil han indgå for at få indflydelse, og hvordan undgår han at skuffe sine vælgere? Det spørger Jesper Larsen ham om da de mødes efter vælgermøde i København.

Se Klaus Riskær Pedersens forklare sit forslag om en klippekortordning for frihedsaktiviteter for unge i folkeskolealderen, om gratis transport mellem landsdele og partiets mærkesag om ændring af skattesystemet, så et højere beløb betales af erhvervslivet og et mindre af borgerne.

Syge- og nedslidte personer, skal på ubureaukratisk vis tildeles en midlertidig borgerløn i form af et ensartet skattefrit beløb i 2-5 år af gangen. Jobcentrene skal nedlægges.

På SU-området vil Riskær genindføre ’fjumreåret’ (12 måneders SU uden studieaktivitet) men rettigheden kommer med krav om 3-6 måneders ’borgerpligt’ på Forsvarets faciliteter, som unge efter endt gymnasie/erhvervsskole skal
Udenrigspolitisk vil Riskær fokusere på Danske nationale interesser, frem for amerikanske særinteresser. Vi skal styrke samarbejdet med Tyrkiet og blive gode venner med Rusland som vi har flere hundrede års fredelige relationer til. Krigene i Afghanistan, Irak, Libyen og Syrien har været en katastrofe.
Se mere dkdox.tv på:

http://www.dkdox.tv
http://www.facebook.com/dkdox.tv/

Abonner gratis her:

http://www.youtube.com/channel/UC03g0...
http://www.steemit.com/@dkdox

Støt dkdox.tv:

https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv

Kontakt dkdox.tv:
redaktion@dkdox.tv

Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv:
https://www.facebook.com/KlubDOXY/

DK19076
Genre: Update

Publiceret: 2019-05-09


Andre programmer i Update:


Lars Løkke smadrede det borgerlige samarbejde
Duration: 6:17
2019-08-19
Dansk Folkeparti placerer skylden.

Næstformand i Dansk Folkeparti, Søren Espersen, anklagede kort efter folketingsvalget Lars Løkke Rasmussen for at ødelægge det borgerlige samarbejde. Det skete i en kritik, der egentlig var rettet mod Berlingske, der efter Espersens mening urimeligt havde givet DF skylden.
Klimatosser kræver undtagelsestilstand
Duration: 2:31
2019-08-12
Christiansborg blokeret mens politiet så på.

Aktivister fra bevægelsen, Extincion Rebellion Denmark, blokerede fra lørdag middag Holmens Bro for biltrafik. Aktionen varede i 24 timer og fandt sted med et krav om, at politikerne begynder at fortælle sandheden om den klimakatastrofe vi, ifølge bevægelsen, står overfor.
Ytringsfriheden og den forældede grundlov
Duration: 6:07
2019-07-29
Advokat for systemkritiker taler ud.

Kim Osbøl har på sociale medier forsøgt at dokumentere ulovligheder i hans sagsbehandling. To navngivne sagsbehandlere og en faglige koordinator følte sig i den forbindelse chikaneret af Kim. I oktober 2018 blev Kim Osbøl dømt for overtrædelse af straffelovens § 119 a. Retten tog ikke stilling til om Kims påstande, omkring løgn og systematiske lovbrud fra medarbejdere i København kommunes jobcenter, var sande.
Ytringsfrihedens grænser
Duration: 5:32
2019-07-26
Advokat for systemkritiker taler ud.

Kim Osbøl blev i oktober 2018 idømt en bøde på 5.000 kroner for ytringer om tre navngivne sagsbehandlere på de sociale medier. Retten på Frederiksberg vurderede at de ytringer var chikane, og Kim blev dømt for overtrædelse af straffelovens § 119 a.
DR og den manglende troværdighed
Duration: 19:35
2019-06-04
Donald Macintyre: De får penge for at implementere 5G.

Er Danmarks Radio troværdige når de påstår at 5G-modstandere spreder russisk misinformation? I dette interview kommer Donald Macintyre, strålingskonsulent, med en kraftigt kritik af DR's dækning af hele 5G debatten.
Systemskifte og grundlovsændring
Duration: 3:15
2019-05-31
Jim Kristensen: Kongehuset gavner ikke befolkningen.

Vi mødte Jim Kristensen, stifter af partiet De Visionære, for at høre om partiets politiske budskab. Et budskab om boycot af det kommende folketingsvalg.
Danmark som forsøgsland
Duration: 8:16
2019-05-27
Mads Palsvig: "5G-stråling kan potentielt udrydde menneskeheden".

Vi mødte folketingskandidaten Mads Palsvig til en snak om poltiske mærkesager og den mulige fare ved 5G-stråling. Mads stiller op som løsgænger for partiet JFK 21.
Stockholm syndrom eller klarsyn
Duration: 7:22
2019-05-24
Tom Andkjær: "De samme politikere lover det samme år efter år".

Folketingskandidat for Nye Borgerlige, Tom Andkjær, mødte dkdox.tv til en snak om politiske mærkesager og holdninger.
Ulighed og oprustning
Duration: 6:13
2019-05-22
Pernille Grumme: Uligheden er stigende på grund af EU.

Kandidat til Europaparlamentet for Folkebevægelsen mod EU, Pernille Grumme, fik en snak med dkdox.tv om politiske mærkesager.
Det rådne retssystem
Duration: 25:30
2019-05-08
Har Henrik Meyer været offer for et justitsmord?

Henrik Meyer er idømt 4 års fængsel for bedrageri i byretten og landsretten. Hans advokat, Claus Bonnez, mener at han er offer for et justitsmord. Noget kunne tyde på, at han har ret.

Se mere dkdox.tv på:
Komiker og folketingskandidat kritiserer Kina
Duration: 3:29
2019-04-13
Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder

Anders Stjernholm, komiker og folketingskandidat for Alternativet, var mødt op ved den officielle åbningsceremoni for "diplomat pandaerne" og udtalte bl.a. at Tibetsagen er geopolitiske bøllemetoder.
Insider frygter det kontantløse samfund
Duration: 8:33
2019-03-19
"Bankerne lever af at sælge oplysninger om dit privatliv"

I en verden hvor man oftere har mulighed for at afregne digitalt, råder tidligere bankmand med sin insider-viden, Bernhard Mittemeyer, forbrugere til at holde fast i kontantbetaling. Ved at gøre det holder fast man sin anonymitet, og dermed kan bankernes profitable forretning besværliggøres.
Den danske pølsemand i Japan
Duration: 7:29
2019-03-16
Kan ikke genkende det Danmark han forlod

Bjarne Hansen, den danske pølsemand i Japan, mener ikke at Danmark er som det har været engang. Han tog for 10 år siden fat i noget så klassisk som pølsevognsforretning og startede ”Copenhagen Gourmet Hotdogs” i Japan.
Dansk maskeforbud kan påvirke turismen
Duration: 6:02
2019-02-25
Vil japanske og andre asiatiske rejsende udeblive?

I forbindelse med tildækningsforbuddet, som kan påvirke de som måtte bære tørklæde eller anden form for påklædning der besværliggør ansigtsgenkendelse, kan japanske og andre asiatiske rejsendes ansigtsmasker da udgøre en udfordring for dansk turisme?
Dugin: Russia obliged to react
Duration: 7:04
2019-02-20
Dugin: Russia obliged to react
Putin should have liberated half of Ukraine.

Aleksandr Dugin, philisopher and political analyst, gives his view via, geopolitical and historical backgrounds, as to why Vladimir Putin should have liberated half of Ukraine. He belives that Russia was obliged to react in the case of Maidan.
Álvaro Borges defending his PhD
Duration: 36:30
2019-02-17
Panum Institute, University of Copenhagen (Sep. 2015).

"Activated inflammation and coagulation and the risk of clinical events during hiv infection" is a Ph.d thesis by Álvaro Borges.
Fra tjenestemand til hjemløs
Duration: 20:10
2019-02-11
Kommune og fagforening i fælles svigt

Når sikkerhedsnettet for borgere og ansatte fejler, kan det få alvorlige konsekvenser. Jan Larsen blev udsat for et røveri som ansat i Post Danmark, men fik varige mén. Den efterfølgende nødvendige krisehjælp udeblev, og Jan måtte se sig nødsaget til at redde sig selv - svigtet af både kommune og fagforening. Bitten Vivi Jensen er partsrepræsentant og bisidder i Jans sag sammen med Esben Søvang Maaløe.
 >2019   2018   2017