dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Mest populære programmer:


Anders kræver 2.75 tons guld tilbage fra staten

Selverklæret suveræn mand kræver skatter og afgifter tilbage

Den selverklærede suveræne mand, Anders Bak, er på besøg i studiet hos, Update-værten Morten Kok til en menneskelig dialog om suværenitet, statens og dens valuta.


(Læs mere...)Topkorruption i Danmark
Duration: 13:28
2018-03-09
Overbelåning sår tvivl om Lars Løkkes troværdighed

Priserne på private lejemål skyder i vejret som aldrig før. Statsminister Lars Løkke Rasmussens hus i Græsted er belånt til en særlig rente, fremgår det af Tinglysning.dk. Sagen er fra 2013, men sår overbelåning tvivl om Lars Løkke Rasmussens troværdighed? Ifølge Carl Henrik Rørbeck er det et godt eksempel på hvordan Danmark tilsyneladende er gennemsyret af hvad han kalder for topkorruption.
Politikerne og pengeskabelsen (English CC)
Duration: 31:13
2016-07-04
Hvor meget ved de egentlig om processen?

De ledende folkevalgte skikkelser, kan have svært ved at forklare hvordan penge bliver skabt. Derfor sendte dkdox.tv tidligere investment banker, Mads Palsvig, til Folkemødet i Allinge 2016, med det formål at finde ud af hvor meget politikerne egentlig ved om pengeskabelsen.
På sporet af Deep State - et foredrag af Tommy Hansen
Duration: 1:29
2018-08-11
Allerede da foredragsholder og chefredaktør Tommy Hansen var indstillet til Cavling-prisen, som freelance journalist, begyndte han sin jagt på ”Deep State”. Han havde formået at analysere, og skabe røre omkring, den stribe af begivenheder der fandt sted d. 11. september 2001. Påstyret der blev skabt, greb om sig i et sådant omfang, at den forhenværende chefredaktør for det uafhængige medie Free21.org så sig nødsaget til at immigrere til Tyskland derefter.

I Tyskland begyndte han for alvor at tage tyren ved hornene, og i en kamp for at blive hørt, og der igennem lade offentligheden kende til sine observationer og konklusioner deraf, besluttede han sig for at stifte onlinemagasinet Free21.org, som i dag kan læses på mange forskellige sprog – herunder tysk, engelsk og dansk.

Foredraget gennemgår mange termer og perioder, som typisk ville være blevet anset for at konspirationsteoretiske, men med citation, kildeangivelse og kvalificeret saglighed, giver Tommy Hansen mulighed for et unikt og overskueligt indblik i en verden der, indtil nu, har været gemt væk i mørke kældre – langt væk fra rampelyset.
Foredraget dækker emner som; fake news, Irak-krigen, 9/11, Rusland m.m.
Nationalbankens rolle i det moderne samfund
Duration: 19:07
2016-03-15
Pengeskabernes private interesser

At penge trykkes, fysisk, er et faktum. Hvor værdien kommer fra, og hvilken rolle Nationalbanken spiller i det moderne samfund, kan de færreste dog svare på. Mads Palsvig er efter en karriere indenfor den finansielle sektor, som investment banker, vendt tilbage til Danmark - og han har et klart budskab med sig.
9/11 - fik vi sandheden?
Duration: 20:22
2015-08-04
Hvorfor styrtede World Trade Center bygning nr. 7 sammen på trods af, at den ikke blev ramt af noget fly?

Den officielle historie beretter om to fly i New York City d. 11 september 2001 - hvordan kunne de tre bygningers struktur opføre sig sådan? Er der andre stålrammekonstruktioner der har opført sig på samme måde i verdenshistorien?
Demokratiets Fald ? - Bilderberg er i byen (2nd edition)
Duration: 47:05
2015-08-15
Demokratiets fald? 
Bilderberg er i byen

Endnu en mulig skæbnesvanger dag for demokratiet blev det til, da årlige møde for Bilderberg-gruppen sat igang - denne gang i København. Arrangementet fandt sted på Mariott Hotel og deltagerlisten var, som så ofte før, bemærkelsesværdig. Er det demokratisk, når særdeles indflydelsrige personer mødes bag lukkede døre?
Retssystemet er plumråddent
Duration: 19:35
2018-08-06
Er vores retssikkerhed en illusion?

Update handler denne gang om det danske system - og det er plumråddent, ifølge Carl Henrik Rørbeck. I studiet hos værten, Morten Kok, forklarer gæsten hvordan han mener at tiltroen til retssikkerheden er aftaget med tiden, særligt indenfor erhvervslivet. Nærmere bestemt, så mener gæsten, at erhvervslivet i Danmark næsten er holdt op med at benytte sig af retssystemet.
SKAT er nu plyndret for 65 miliarder kr.
Duration: 29:14
2018-01-08
Alt imens at SKAT er blevet tømt for mere end 65 milliarder kr., mener Carl Henrik Rørbeck at kunne bevise, at SKAT selv begår skattesnyd og beskæftiger sort arbejdskraft, bl.a. i deres afdeling på Østbanegade, København Ø. hvor rengøringspersonalet aflønnes uden om skattesystemet.

I dette års første udgave af Update med Carl Henrik Rørbeck går vi endnu engang i dybden med hvad SKAT er, og hvad man får for pengene.
Skattebedragets hemmeligheder
Duration: 31:24
2017-12-14
Borgerne plyndres systematisk af SKAT

Giver systematisk skatteinddrivelse stadig mening i dagens Danmark - og hvor meget har det danske folk fået igen, for de mange kroner der er blevet betalt til systemet igennem årene? Morten Kok har besøg i studiet af Carl Henrik Rørbeck, ekspert økonomisk kriminalitet og forfatter til bogen "Snydt".
Tim Commerford Copenhell 2017
Duration: 5:07
2017-08-30
Tim Commerford gave a short interview at the Copenhagen based metal festival "Copenhell" in 2017.

Tim Commerford is an American musician, best known as the bassist and backing vocalist of the American rap metal band Rage Against the Machine.