subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Breaking

Nyeste program:
Børneanholdelse på Nørreport
Børneanholdelse på Nørreport

Forinden videoen starter hopper en lille dreng ud af bilen, ca. 9-10 år gammel - på flugt fra løbende betjente. Dette sker imens bilen triller videre i frigear over krydset ned af Nørrevoldgade i retning mod H.C Ørsted Parken. Før det er to andre drenge sprunget ud også. De snubler gentagne gange over deres egne ben i flugten fra politiet til fods. Den lille dreng snubler også, før han bliver tacklet bagfra. Bilen triller videre i frigear, og stopper. Kort efter kommer en politibetjent med trukket pistol for at tjekke om der er andre i bilen.

Den lille dreng ligger ned på maven fastholdt af en politibetjent, mens tilskuere taler indbyrdes, og virker mere interesserede i hvad de har at sige indbyrdes end den unødige magtanvendelse, som nogle af drengene er udsat for ifølge nogle andre tilskuere.

En tredje dreng bliver fulgt til bilen af en politibetjent.

Ved krydset ved Nørrevoldgade og Fredensborggade ligger en dreng (ca.14-15 år gammel), og klynker i smerte mens han gentagene gange siger 'I sparkede mig i hovedet', mens tilskuere konstant påtaler, at der er tale om unødig magtanvendelse. Den civile politibil er punkteret på højre forhjul. Mange politibetjente og biler er i området.

www.dkdox.tv & www.facebook.com/dkdox.tv/

Abonner/subscribe gratis på youtube-kanalen her:

www.youtube.com/channel/UC03g0H9JfNI97CRDSSvIs3w

Støt:

Genre: Breaking


(Læs mere...) >017