dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Mest populære programmer:


Immunforsvar eller vaccine

Klar til kamp mod Covid-19

Update møder denne gang speciallæge i almen medicin, Claus Hancke, for at høre hvordan man kan forbedre sit immunforsvar. Det er velkendt, at især ældre og indvandrere er i risikogruppen for alvorlig sygdom, men der findes en billig metode til at forbedre sit helbred og undgå senfølger.


(Læs mere...)Ny vaccine farligere end virus
Duration: 28:51
2020-12-27
Ukendte risici for bivirkninger af genterapi

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi, der giver risiko for sterilitet og autoimmune sygdomme, hvor immunforsvaret angriber kroppens eget væv.
Anders kræver 2.75 tons guld tilbage fra staten
Duration: 16:41
2017-10-30
Selverklæret suveræn mand kræver skatter og afgifter tilbage

Den selverklærede suveræne mand, Anders Bak, er på besøg i studiet hos, Update-værten Morten Kok til en menneskelig dialog om suværenitet, statens og dens valuta.
På sporet af Deep State - et foredrag af Tommy Hansen
Duration: 108:11
2018-08-11
Allerede da foredragsholder og chefredaktør Tommy Hansen var indstillet til Cavling-prisen, som freelance journalist, begyndte han sin jagt på ”Deep State”. Han havde formået at analysere, og skabe røre omkring, den stribe af begivenheder der fandt sted d. 11. september 2001. Påstyret der blev skabt, greb om sig i et sådant omfang, at den forhenværende chefredaktør for det uafhængige medie Free21.org så sig nødsaget til at immigrere til Tyskland derefter.

I Tyskland begyndte han for alvor at tage tyren ved hornene, og i en kamp for at blive hørt, og der igennem lade offentligheden kende til sine observationer og konklusioner deraf, besluttede han sig for at stifte onlinemagasinet Free21.org, som i dag kan læses på mange forskellige sprog – herunder tysk, engelsk og dansk. Foredraget gennemgår mange termer og perioder, som typisk ville være blevet anset for at konspirationsteoretiske, men med citation, kildeangivelse og kvalificeret saglighed, giver Tommy Hansen mulighed for et unikt og overskueligt indblik i en verden der, indtil nu, har været gemt væk i mørke kældre – langt væk fra rampelyset. Foredraget dækker emner som; fake news, Irak-krigen, 9/11, Rusland m.m.
Topkorruption i Danmark
Duration: 13:46
2018-03-09
Overbelåning sår tvivl om Lars Løkkes troværdighed

Priserne på private lejemål skyder i vejret som aldrig før. Statsminister Lars Løkke Rasmussens hus i Græsted er belånt til en særlig rente, fremgår det af Tinglysning.dk. Sagen er fra 2013, men sår overbelåning tvivl om Lars Løkke Rasmussens troværdighed? Ifølge Carl Henrik Rørbeck er det et godt eksempel på hvordan Danmark tilsyneladende er gennemsyret af hvad han kalder for topkorruption.
Nationalbankens rolle i det moderne samfund
Duration: 19:11
2016-03-16
Pengeskabernes private interesser

At penge trykkes, fysisk, er et faktum. Hvor værdien kommer fra, og hvilken rolle Nationalbanken spiller i det moderne samfund, kan de færreste dog svare på. Mads Palsvig er efter en karriere indenfor den finansielle sektor, som investment banker, vendt tilbage til Danmark - og han har et klart budskab med sig.
Ny forening stævner statsministeren
Duration: 32:37
2020-07-26
Grundlovsbrud i forbindelse med nedlukningen af Danmark

Update har denne gang besøgt Søren Ventegodt, formand for OOC – Organisationen til Oplysning om Corona.
Pandemicirkus på Christiansborg
Duration: 0:17
2020-08-30
"Frihed eller Fascisme?"

Lørdag den 29. august blev demonstrationen "Frihed eller Fascisme?" afholdt.
Tvangsvacciner og Jura
Duration: 24:14
2021-01-02
Domstole kan afvise lovgivning som ugyldig

Henstillinger og anbefalinger kan ignoreres, borgerne skal kun rette sig efter regler med gyldig lovhjemmel. Sådan siger jurist Mikkel Kaastrup, ekstern lektor på Zealand Business College, da han besøger Update-studiet.
Befolkningen bliver ført bag lyset
Duration: 7:48
2020-10-08
Veteraner er klar til at forsvare folket mod politi og politikere

Brian Vilhelm Bjørnsøn og Høgni Petersen er begge Afghanistan-veteraner og fredsaktivister.
Retssystemet er plumråddent
Duration: 19:59
2018-08-06
Er vores retssikkerhed en illusion?

Update handler denne gang om det danske system - og det er plumråddent, ifølge Carl Henrik Rørbeck. I studiet hos værten, Morten Kok, forklarer gæsten hvordan han mener at tiltroen til retssikkerheden er aftaget med tiden, særligt indenfor erhvervslivet. Nærmere bestemt, så mener gæsten, at erhvervslivet i Danmark næsten er holdt op med at benytte sig af retssystemet.