subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Anbefalede programmer:


Immunforsvar eller vaccine
Immunforsvar eller vaccine

Klar til kamp mod Covid-19(Læs mere...)Dødsensfarlige mRNA vacciner
Dødsensfarlige mRNA vacciner
Duration: 25:21
2021-03-08
Ekspert: Immunsystem kan redde alle fra Covid-19

Frihedskamp i sort
Frihedskamp i sort
Duration: 20:56
2022-01-08
Dokumentarfilm om Men In Black demonstrationen, 9. januar 2021, mod nedlukning af Danmark og corona-restriktioner.

Filmens to fortællere, Lars Andersen og Jim Visionær, beskriver deres egne oplevelser på dagen fra hvert sit perspektiv. Den ene var til stede som borgerjournalist og dækkede demonstrationen på sin livestream, mens den anden var i forreste linje mod politiet.

Dette er den nye – remastered - version af Frihedskamp i Sort, med endnu flere unikke optagelser af de begivenheder, der fandt sted og i høj grad formede ”Men In Black”-demonstrationerne som voldelige i medierne. Filmen blev publiceret første gang 23. januar 2021.

Se også dækning af de efterfølgende MiB-demonstrationer:
Kampklædt politi slog pressen med knipler og
Den perfekte demonstration

I dokumentarfilmen refereres til en taler, der opfordrede til at smadre byen på en ”ikke-voldelig måde”.

Det var Nanna Fri, der efterfølgende blev idømt 2 års fængsel i byretten for bl.a. sin tale til demonstrationen, dette kan du se i udsendelsen
Nanna gik ikke fri

I ankesagen i landsretten blev Nanna Fris fællesdom senere nedsat til 2 måneders fængsel. Hun blev dermed løsladt øjeblikkeligt.

Forinden den endelige dom udtalte Nannas mor sig om, hvorfor hun troede hendes datter var blevet udvalgt til politisk forfølgelse. Se udsendelsen:
Nanna Fri’s hjertebarn vil ingen høre om
Ny vaccine farligere end virus
Ny vaccine farligere end virus
Duration: 28:51
2020-12-27
Ukendte risici for bivirkninger af genterapi 

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi, der giver risiko for sterilitet og autoimmune sygdomme, hvor immunforsvaret angriber kroppens eget væv.

Den advarsel giver læge og formand for Organisationen til Oplysning om Corona (OOC), Søren Ventegodt, i denne episode af Update.

Søren Ventegodt har deponeret sin lægeautorisation mens han er formand for OOC
Tvangsvacciner og Jura
Tvangsvacciner og Jura
Duration: 24:14
2021-01-02
Domstole kan afvise lovgivning som ugyldig

Demokratiets Fald ? - Bilderberg er i byen (2nd edition)
Demokratiets Fald ? - Bilderberg er i byen  (2nd edition)
Duration: 47:09
2015-08-16
Demokratiets fald? 

Bilderberg er i byen
Et åbent brev til Dronningen
Et åbent brev til Dronningen
Duration: 4:22
2018-10-03
Se henvendelsen til Dronningen af Kongeriget Danmark, Margrethe d. II, fra Carl Henrik Rørbeck, i dette åbne brev. Er der et klart billede af hvad Dronning Margrethe foretager sig på Amalienborg, og/eller på sine ekskursioner i udland/indland af kommercielle interesser? Det er alment kendt at regenten deltager i åbningsceremonier m.m., men er det stadig nødvendigt i nutidens samfund med hjemløse på gaderne, og borgere der bliver ramt af kontanthjælpslofter m.m.? Opretholdes Grundlovens forskrift om at alle rigets borgere har ret til arbejde og forsørgelse? Carl Henrik Rørbeck udtaler sin bekymring omkring de mulige brud på Grundlovens §72 samt §75 stk 2. Se med herunder, og bedøm selv. § 72 Boligen er ukrænkelig. Husundersøgelser, beslaglæggelse og undersøgelse af breve og andre papirer samt brud på post-, telegraf- og telefonhemmeligheden må, hvor ingen lov hjemler en særegen undtaglse, alene ske efter en retskendelse. § 75 Stk. 2. Den, der ikke kan ernære sig eller sine, og hvis forsørgelse ikke påhviler nogen anden, er berettiget til hjælp af det offentlige, dog mod at underkaste sig de forpligtigelser, som loven herom byder. Se mere dkdox.tv på: http://www.facebook.com/dkdox.tv/ http://www.dkdox.tv Abonner gratis her: http://www.youtube.com/channel/UC03g0H9JfNI97CRDSSvIs3w http://www.steemit.com/@dkdox Støt dkdox.tv: https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv Kontakt dkdox.tv: redaktion@dkdox.tv Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv: https://www.facebook.com/KlubDOXY/ DK18049 Genre: Speakers Corner
Facebooks Politi
Facebooks Politi
Duration: 41:42
2020-10-25
Mediedokumentar

For få år siden var kommunikationen på Facebook fri, uden risiko for sletning eller blokering, for hvad der i dag er forbudte tanker og ord.

9/11 - fik vi sandheden?
9/11 - fik vi sandheden?
Duration: 20:37
2015-08-04
Hvorfor styrtede World Trade Center bygning nr. 7 sammen på trods af, at den ikke blev ramt af noget fly?
På sporet af Deep State - et foredrag af Tommy Hansen
På sporet af Deep State - et foredrag af Tommy Hansen
Duration: 1:48:11
2018-08-11
Allerede da foredragsholder og chefredaktør Tommy Hansen var indstillet til Cavling-prisen, som freelance journalist, begyndte han sin jagt på ”Deep State”. Han havde formået at analysere, og skabe røre omkring, den stribe af begivenheder der fandt sted d. 11. september 2001. Påstyret der blev skabt, greb om sig i et sådant omfang, at den forhenværende chefredaktør for det uafhængige medie Free21.org så sig nødsaget til at immigrere til Tyskland derefter.