subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

”På sporet af Deep State”

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 14 (Journalisternes svigt)

Har CIA ansat journalister til at skrive alt fra filmmanuskripter til avisartikler? I så fald - hvor mange drejer det sig om? Udo Ulfkotte, journalist og forfatter til bogen ”Gekaufte Journalisten”, udtalte på TV at han havde arbejdet for CIA – det blev noget af det sidste han berettede om.

”I was ordered to plant a story that Libyan President Muammar Gaddafi was building poison gas factories in 2011”.

(Udo Ulfkotte – f. 1960 | d. 2017)

Til sammenligning udtalte en tidligere tysk finansminister:

”…some german journalists are told, what to write by the CIA...”.

(Oskar Lafontaine, d. 13. februar 2016)

Ifølge Tommy Hansen, er mediernes troværdighed historisk lav. I Danmark blev det f.eks. afsløret at TV2 tilsyneladende havde fabrikeret fake news. Efter et interview 11 somaliske kvinder fra Vollsmose, Odense, blev det konkluderet at ingen af dem talte dansk. Det viste sig ikke at være sandt. Var det en historie de pågældende journalister var ansvarlige for, eller stak der noget under?

Er det muligt at få international succes som journalist, uden at samarbejde med Reuters – og hvilken relation har Reuters til Council on Foreign Relations? Foredragsholder og chefredaktør v. Free21.org er ikke i tvivl. Han oplevede selv hvad det vil sige at sætte sig imod de etablerede mediehuse, ved at tale åbent om hændelserne d. 11 september 2001.

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film


Publiceret: 2018-07-15


Andre programmer i Foredrag:


På sporet af Deep State - et foredrag af Tommy Hansen
På sporet af Deep State - et foredrag af Tommy Hansen
Duration: 1:48:11
2018-08-11

Allerede da foredragsholder og chefredaktør Tommy Hansen var indstillet til Cavling-prisen, som freelance journalist, begyndte han sin jagt på ”Deep State”. Han havde formået at analysere, og skabe røre omkring, den stribe af begivenheder der fandt sted d. 11. september 2001. Påstyret der blev skabt, greb om sig i et sådant omfang, at den forhenværende chefredaktør for det uafhængige medie Free21.org så sig nødsaget til at immigrere til Tyskland derefter.

I Tyskland begyndte han for alvor at tage tyren ved hornene, og i en kamp for at blive hørt, og der igennem lade offentligheden kende til sine observationer og konklusioner deraf, besluttede han sig for at stifte onlinemagasinet Free21.org, som i dag kan læses på mange forskellige sprog – herunder tysk, engelsk og dansk.

Foredraget gennemgår mange termer og perioder, som typisk ville være blevet anset for at konspirationsteoretiske, men med citation, kildeangivelse og kvalificeret saglighed, giver Tommy Hansen mulighed for et unikt og overskueligt indblik i en verden der, indtil nu, har været gemt væk i mørke kældre – langt væk fra rampelyset.

Foredraget dækker emner som; fake news, Irak-krigen, 9/11, Rusland m.m.

Tommy Hansen besøgte dkdox.tv's studie kort forinden at Free21.org udkom på dansk. Det blev til dette interview:

http://dkdox.tv/videos/Tyskuafhængigtmedieudkommerpådansk

http://www.dkdox.tv

Produceret i samarbejde med Matrix Film

DK18042

Genre: Foredrag
De Hvide Hjelme og Syrien
De Hvide Hjelme og Syrien
Duration: 8:48
2018-07-18

”På sporet af Deep State”

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 17 (De Hvide Hjelme og Syrien)

Hvad er ”The Syria Campaign”? Tommy Hansen kortlægger i denne del, hvordan de dramatiske situationer i f.eks. Aleppo dækkes af journalister i vestens medier. Han fortæller om sin kollega, Jan Øberg, og hvad om han opdagede, eller ikke opdagede, ved at tage for at se det med egne øjne. Han udtalte:

”I did not meet the White Helmets, the alleged humanitarian organisation that has received over US$ 100 million to rescue people….”

Allerhøjest mødte han kollegaer der havde hørt om dem – men ingen havde set dem…

Mange af de billeder der er blevet vist i fjernsyn og aviser, har været makabre. Langt de fleste, som har fulgt med i dækningen af den væbnede konflikt, vil kunne genkalde soldater med hvide hjelme. De soldater har, ifølge Tommy Hansen, været placeret. Oftest med et barn i armene, typisk på vej væk fra en situation som kunne have været farlig.

Er White Helmets i virkeligheden Al Nushra – en salifistisk gruppering som er imod Bashar al-Assad? Er White Helmets lejesoldater fra verden over, uden noget egentligt ønske om demokrati og fred, men snarere penge og magt?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Spørgsmål fra salen
Spørgsmål fra salen
Duration: 7:31
2018-07-18

”På sporet af Deep State”

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 18 (Spørgsmål fra salen)

Spørgsmål fra publikum

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Kontrol af den offentlige mening
Kontrol af den offentlige mening
Duration: 10:05
2018-07-17

”På sporet af Deep State”

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 16 (Kontrol af den offentlige mening)

I denne del af ”På sporet af Deep State” fremlægger og fortæller Tommy Hansen om den stigende digitale dominans af den offentlige mening gennem ”selvtænkende” chatrobotter.

Robotter og computere har længe spillet en rolle – men er den brede befolkning klar over hvor omfattende den rolle er blevet? For lidt over 20 år siden, vandt kunstig intelligens over menneskets i et parti skak – i dag ser vi alt fra selvkørende biler til mobiltelefoner med kunstigt kommunikerende og interagerende styresystemer.

Ifølge Tommy Hansen, kan den slags kun søsættes af regeringer, ganske enkelt fordi et så omfattende budget kræves at ingen andre ville kunne klare det.

Hvad bliver der af de tusindvis, nogen gange flere millioner, navne med matchende e-mail adresser til der har tilkendegivet en mening? Dækker den nyindførte GDPR-lovgivning, vedrørende lagring af person-data, eller er det et skalkeskjul for magthaverne? Rådgiver Avaaz.org, hvad nogle ville antage for at være en NGO, Verdensbanken og FN – sideløbende med være at en af de store indsamlere af digitale underskrifter imod social ulighed?

Kan det være sandt, at man kan diskutere – selv når bølgerne går højest – med kunstig intelligens på internetfora som YouTube og Facebook, uden selv at være bevidst om det? Findes computercentre så store, at de kan udarbejde hele støttekampagner - og var ”Refugees Welcome” en af dem?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Irak og Saddam Hussein
Irak og Saddam Hussein
Duration: 9:26
2018-07-16

På sporet af "Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 15 (Irak og Saddam Hussein)

En skæbnesvanger dag i juli 2002 vendte stemningen i Washington, og den daværende præsident for USA, George W. Bush, var pludselig parat til at sende amerikanske tropper afsted for at bekæmpe Saddam Hussein og det irakiske styre.

I 2016 kunne Jyllands Posten bringe en artikel om pr-firmaet Bell Pottinger, som, ifølge Bureau of Investigative Journalism (BIJ), havde modtaget 540 millioner dollars for at producere falske terrorvideoer imellem 2006 og 2011. Martin Wells, tidligere ansat ved Bell Pottinger, blev sendt på en opgave, som han ikke vidste var i Irak og udtalte efterfølgende om produktionen:

”Min chef sagde til mig: ”Vi skal lave denne type video, og vi skal bruge al-Qaedas optagelser og propaganda til den. Videoen skal være ti minutter lang, være i det her filformat og kodes på denne specifikke måde”

Tommy Hansen fremhæver bl.a. også at Saddam Hussein fik leveret masseødelæggelsesvåben og var på lønningslisten fra 1959 til 1980 hos de selvsamme, som endte med at blive hans banemænd.

Planlagde Saddam Hussein at sælge olie for euros, i stedet for amerikanske dollars? Hvad var ”The Downning Street Memo”? Blev der fabrikeret falske bevismaterialer for krigen i Irak? Var der grund til at betvivle politikernes beslutning om at bakke op? Er CIA et værktøj til at starte angrebskrige?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
EU-lovgivningen
EU-lovgivningen
Duration: 3:32
2018-07-14

”På sporet af Deep State”

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 13 (EU lovgivningen)

Tommy Hansen, stifter og chefredaktør ved det uafhængige medie Free21.org, forklarer her om hvilket omfang bureaukratiet har nået i EU-lovgivningsregi.

I Folketinget på Christiansborg vedtages i gennemsnit, pr. arbejdsdag, otte nye love. Langt de fleste bliver leveret med en stor mængde bilag. Til langt størstedelen af de nye love medfølger bilag, som næsten ikke kan gøres op i antal. Efter foredragsholder Tommy Hansens mening, er det heller ikke hensigten at det skal kunne være overskueligt, eller gennemsigtigt - hverken for folket eller for politikerne.

Er EU et resultat af Bilderberg gruppen? Hvem var Charles D. Jackson? Hvordan hænger Council on Foreign Relations sammen med Bilderberg og Trilateral Commission?

Se mere på:

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Produceret i samarbejde med Matrix Film

Genre: Foredrag
Council on Foreign Relations
Council on Foreign Relations
Duration: 5:58
2018-07-13

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 12 (Council on Foreign Relations)

Var skabelsen af Council On Foreign Relations en måde at tvinge en befolkning, der ønskede fred, i retning af krig ved at "vække" en følelse af internationale forpligtigelser i den almindelige borger?

Council On Foreign Relationser er en tænketank skabt i 1921 af folk fra industrien og finans verdenen med fokus på at påvirke Amerikas udenrigspolitik. I 20'erne og 30'erne var det denne tænketank der selv formulerede udenrigspolitikken.

Men det er langt mere end blot en almindelig organisation. Hvad har redaktører og topjournalister fra alle de største mediehuse til fælles med Hollywood's chefer, C.I.A. direktører, USA's præsidenter og finans-eliten?

De er, ifølge Tommy Hansen, medlemmer eller tidligere medlemmer af Council On Foreign Relations.

Hvis der findes en skyggeregering, er det så her man skal lede efter den? Tommy Hansen søger her svaret på dette spørgsmål.

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Bankeliten bag Federal Reserve
Bankeliten bag Federal Reserve
Duration: 6:43
2018-07-12

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 11 (Bankeliten bag Federal Reserve)

Der har været mange finansielle udfordringer for USA igennem tiden, men hvilken rolle spillede J. P. Morgan i de store økonomiske kriser i henholdsvis år 1897 og år 1907?

Ifølge chefredaktør, og stifter, af Free21.org, Tommy Hansen, agerede han som redningsmand - dog ikke i den traditionelle form. Med enorme mængder guld, lukkede J. P. huller i den amerikanske økonomi. De spæde skridt til store udlån, stillet til rådighed af private, var så småt taget.

Et infamøst møde på Jekyll Island fandt sted. Et møde som senere skulle vise sig at tage to uger, og blive til grundlaget for loven om Federal Reserve Bank, og endeligt resultere i en økonomisk reform – The Federal Reserve Act. En samling magtfulde private virksomheder fik dermed kontrol over produktionen af den amerikanske dollar.

Tommy Hansen efterspørger at blive oplyst om det i skolen, og særligt undrer han sig over ikke at have hørt om eventuelle modstandere.

Hvem var ikke interesserede i at en bankelite skulle overtage den økonomiske magt i USA? Hvad sank med Titanic d. 14. april 1912 - og hvem ejede skibet?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Det amerikanske pengesystem
Det amerikanske pengesystem
Duration: 12:53
2018-07-11

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 10 (Det amerikanske pengesystem)

Den amerikanske dollar var den første valuta, som udviklede sig til ikke benytte sig af en bundlinje for dens værdi. Kan det have understøttet det vi idag kender som inflation og dens eksistens?Hvad betyder det for strukturen i et samfund, at man kan skabe penge ud af den blå luft?

Ifølge stifter og chefredaktør for Free21.org var det forbrugermentaliteten der for alvor tog til i disse dage. Låntagerne behøvede ikke længere at stille samme sikkerhed, da banken, i realiteten, ikke mistede noget på at skabe de lånte penge. Mængden af dollarsedler steg i Europa og havde nær overrumplet de europæiske finansmarkeder, hvor efterspørgslen på f.eks. Yen og D-Mark steg som resultat af skabelsen af ”den nye dollar”.

Hvorfor var der en periode hvor nordmændene ikke måtte sælge olie for norske kroner?

Hør Tommy Hansen forklare det amerikanske pengesystems rolle i verden, og om hvilke tiltag der har været for at påvirke dets dominans af sine omgivelser.

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Deep State
Deep State
Duration: 4:13
2018-07-10

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen

Del 9 - Deep State

Har amerikanske præsidenter advaret? Hvem arbejder bag scenerne?

D. 17 januar 1961, udtrykte Dwight Eisenhower, forhenværende præsident for U.S.A., følgende om muligheden for at folket vil kunne løse deres egne problemer i fremtiden:

”Only an alert and knowledgeable citizenry can compel the proper meshing of the huge industries and military machinery of defense.”

D. 21 april 1961, godt og vel tre måneder senere, udtaler John F. Kennedy: ”For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means”.

Ifølge Tommy Hansen, var John F. Kennedy dermed den første der brugte ordet ”conspiracy” (red: konspiration, eller, sammensværgelse) og herefter kunne enhver som betvivlede officielle forklaringer blive påhæftet titlen: Konspirationsteoretiker. Værd at bemærke er det dog, at han ikke henviser til den klassiske forståelse af ”konspirationsteoretiker”, men derimod til at mennesker, verden over, er udsat for et kraftfuldt netværk af sammensværgelser.

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
USA's forsvarsstrategi
USA's forsvarsstrategi
Duration: 7:31
2018-07-09

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 8 (USA's forsvarsstrategi)

Et hangarskib tjener kun et formål ifølge chefredaktør og foredragsholder Tommy Hansen – angrebskrig. Har de været ulovlige siden 2. verdenskrig? Er det typisk NATO-landene som er ligeglade med denne slags forbud?

Hvad betyder Kinas frembusende adfærd på verdenskortet og de økonomiske markeder der hører til? Pentagon siges at have begyndt at røre på sig, da situationen muligvis kan være ukontrollerbar for dem. Har hangarskibs-industrien lidt et tab, da krigen mod terror overtog billedet? Er der en lukrativ renæssance på vej, for amerikanske markeder som understøtter krigsførsel, f.eks. igennem produktion af hangarskibe?

Har det været planlagt at angribe syv lande (Libanon, Libyen, Somalia, Sudan og, til sidst, Iran) på fem år? Hvem er General Wesley Clark?

Tommy Hansen efterspørger i denne del, endnu en gang, journalister som tør tage bladet fra munden, og for alvor melde sig ind i kampen mod ”Deep State”.

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Vejret som våben inden 2025
Vejret som våben inden 2025
Duration: 4:09
2018-07-08

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 7 (Vejret som våben inden 2025)

Har Pentagon et ønske om at eje vejret, og lavede de en rapport i 1996 der omhandlede netop det? Ifølge Tommy Hansen er det offentligt viden – hvorfor har ingen journalister fortalt om sagen?

I hvor stort et omfang forskes der i vejrmanipulation, og er offentligheden blevet spurgt om lov? Tommy Hansen fortæller bl.a. om luftbåren barium og aluminium, som han mener er blevet strategisk placeret i de sfæriske lag.

Hvad vil det sige at føre krig, med vejret som våben? Hvad er H.A.A.R.P.?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Industrien er dimensioneret til krig
Industrien er dimensioneret til krig
Duration: 6:22
2018-07-07

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 6 (Industrien er dimensioneret til krig)

Var det planlagt at Korea-krigen? Hvordan kunne det amerikanske marked være forberedt? Meget af det militære isenkram der blev solgt, og stillet til rådighed, af amerikanske virksomheder, var allerede dimensioneret til en kommende krig før den brød ud, konkluderer Tommy Hansen. Produktionen alene af tanks m.m. ville have taget op til ti år.

Hvor meget fylder krig i hverdagens USA, og er landets økonomiske budgetter afhængige af væbnede konflikter? ? Droner sælges, og er operative, som aldrig før. Den forhenværende amerikanske præsident Obama smed eksempelvis 25.000 bomber i sit sidste embedsår.

Hvad er mest rentabelt for USA?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
John Wayne syndromet
John Wayne syndromet
Duration: 6:22
2018-07-06

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 5 (John Wayne syndromet)

Spiller medierne så stor en rolle i offentlighedens meningsdannelse, at man kan ende med at lukrere på og kontrollere hvad der vises på det hvide lærred og i TV?

Krigsindustrien er en meget dominerende sektor i finansverdenen – særligt i USA, og det amerikanske pengesystem påvirker i høj grad Danmark som samfund. På baggrund af udsagn fra ekspertøkonomer, fortæller foredragsholder og chefredaktør for Free21.org, Tommy Hansen, videre.

Del 5 ”John Wayne syndromet” omhandler bl.a. amerikansk efterretningstjenestes aktiviteter i samspil med Hollywood som siges at påvirke hvilke helte- og fjendebilleder samfundet underholdes af i.

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Løgnen om Rusland
Løgnen om Rusland
Duration: 9:52
2018-07-05

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 4 (Løgnen om Rusland)

Tommy Hansen fremviser og henviser i denne del, artikler og værktøjer, som kan få Rusland til at fremstå som en fjende for vesten.

Hvem ville angribe et NATO land? Hvad skete der med sagen om agenten, som Putin skulle have forsøgt aflivet? Med en nervegas, som senere viste sig ikke at være den påståede, hvorpå der stod ”Made in Russia” på? Den sag resulterede i, kort efter, at Danmark udviste russiske diplomater. Var bevismaterialet fyldestgørende? Kom sandheden frem i medierne?

Putin har forsøgt at slå en agent ihjel? Vi udviser russiske diplomater – uden bevis? To – tre dage senere blev laboratoriet ransaget og gassen blev bevist ikke at være den påståede nervegas. Hvem bestemmer hvilket bevismateriale der skal frem i medierne og hvad vægter mest?

I nogle vestlige medier siges det, at russiske efterretningstjenester har hacket amerikanske e-mails i forbindelse med seneste valg, men hvad viser de seneste WikiLeaks om CIA’s aktiviteter og hvad deres hackerprogrammer kan udrette?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
Identiske overskrifter
Identiske overskrifter
Duration: 6:42
2018-07-04

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 3 (Identiske overskrifter)

Er det journalistiske niveau faldet så markant igennem årene, at man kan finde store ligheder mellem de vestlige mediers forsidemateriale? Hvis ja, kan man så med rette tro, at der er tale om nøje udvalgte skræmmebilleder med propaganda til formål?

Det er efterhånden blevet fastlagt at der findes en elite, men kan der virkelig være tale om topstyrede magter som vælger og vrager mellem overskrifterne?

Hvor går grænsen? Er den frie presse død, og hvad vil det sige at ”holde forsiden klar til hvis Jesus skulle genopstå”?

Tommy Hansen forklarer, i Del 3 ”Identiske forsider”, bl.a. hvor signifikant en rolle forsiden på en avis har, hvordan en sådan finder vej til trykken og om hans inspiration til sit arbejde.

Se mere på:

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

www.dkdox.tv

www.facebook.com/dkdox.tv

Genre: Foredrag
Truslen om krig
Truslen om krig
Duration: 6:17
2018-07-03

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 2 (Truslen om krig)

Hvad er forholdet mellem USA og Rusland. Er sanktionerne en økonomisk krig mod hele kontinentet, eller kan de bruges til udelukkende at ramme Putin?

Har vi i Europa den største militære opbygning siden 2. verdenskrig? Er der vejforbedring for bl.a. at kunne understøtte tanktransportation? Iflg. Tommy Hansen er USA ved gøre sig klar til at udkæmpe en krig på europæisk terrorie mod Rusland. Træffes beslutningerne i Bruxelles og andet EU-regi?

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
9 11 og medierne
9 11 og medierne
Duration: 4:44
2018-07-02

"På sporet af Deep State"

- et foredrag af Tommy Hansen.

Del 1 (9/11 og medierne)

Tommy Hansen, stifer og chefredaktør ved Free21.org, afholdte i Middelfart d. 11. april foredraget: ”På sporet af Deep State”

Han fortæller i første del først kort om sin baggrund, og dernæst om sit syn på hvordan 9/11 relateres til skjulte magter, og om hvor vidt medierne udførte deres arbejde ordentligt i hvad der skulle have været jagten på den sande historie. Var journalisterne kritiske nok?

Dette er første del af foredraget ”På sporet af Deep State”. Det bringes her som en dkdox.tv produktion benævnt som:

”På sporet af Deep State – et foredrag af Tommy Hansen”.

&

Abonnér gratis på YouTube-kanalen her:

Støt:

Produceret i samarbejde med Matrix Film
 2024   2022   2021   2020   >018