subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Alternative medier offer for kampagnejournalistik.

I udsendelsen svarer dkdox.tv’s kanalchef, Morten Borik, for første gang på anklager om junk-journalistik, som et ekspertpanel i Politiken beskyldte kanalen for.

Medieeksperterne har bl.a. kritiseret dkdox for at dele gamle nyheder, selvom kanalen kun publicerer dokumentarprogrammer.

Kanalen kritiseres ligeledes for et afsnit af interviewserien med den indflydelsesrige russiske filosof, Alexandr Dugin, som eksperterne mener er undergravende og konspiratorisk.

Kritikken baserer sig imidlertid på udtalelser, som ekspertpanelet selv har fundet på, ligesom definitionen på ’junk medier’, er konstrueret af eksperterne selv, til brug i Politikens kampagnejournalistik.

Journalist og mediekritiker, Jesper Larsen, gennemgår til sidst Politikens egen dækning af Dugin, så seerne selv kan beslutte hvad der er journalistik og hvad der er junk. Se de første fire afsnit af interview-serien med Alexandr Dugin på dkdox.tv. Se mere dkdox.tv på: http://www.dkdox.tv http://www.facebook.com/dkdox.tv/ Abonner gratis her: http://www.youtube.com/channel/UC03g0H9JfNI97CRDSSvIs3w http://www.steemit.com/@dkdox Støt dkdox.tv: https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv Kontakt dkdox.tv: redaktion@dkdox.tv Bliv medlem af Klub Doxy – støtteforeningen for dkdox.tv: https://www.facebook.com/KlubDOXY/ DK19031 Genre: Dokumentar

Publiceret: 2019-12-23


Andre programmer i Dokumentar:


 2021   2020   >019   2015