subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
20 år efter terror angrebet på World Trade Center samler vi op på den officielle historie med lektor emeritus i Kemi, Niels Harrit, der har forfulgt sandheden i femten år.

Fire fly blev angiveligt kapret, og to af dem fløj ind i tre bygninger, der styrtede sammen. Aktionen var planlagt af Osama Bin Laden, der var under beskyttelse af Taliban i Afghanistan. Derfor invaderede og besatte landet i 20 år, hvorefter Taliban igen overtog magten.

Vi taler med Niels Harrit om den officielle historie om angrebene, som man ikke behøver en doktorgrad for at indse, at den er forkert. 3. Verdenskrig startede for 20 år siden, og vi står midt i den. Det er den sidste krig, for hvis vi taber den, bliver der ikke flere krige.

Se også foredrag Niels Harrits foredrag på dkdox.tv:

Det juridiske grundlag for at
Dokumentet der sendte Danmark i Krig (del 1)
Dokumentet der sendte Danmark i krig (del 2)

Og

Det Syvende Tårn (del 1)
Det Syvende Tårn (del 2)

Publiceret: 2021-09-10


Andre programmer i Andet:


Den truende miljøkatastrofe
Den truende miljøkatastrofe
Duration: 37:58
2021-08-16
Vi lærer om trusler mod kloden og miljøet hos Leo Christiansen, der viser klimapåvirkninger på sin globus i Holeby Visual Climate Center med store datasæt.Den skjulte agenda
Den skjulte agenda
Duration: 1:08:22
2021-07-10
Regeringer, myndigheder og virksomheder har løjet under corona-krisen. Den rige elites dagsorden er beskrevet siden 1960'erne og inkluderer racehygiejne og befolkningsreduktion. Carl Henrik Rorbeck og Morten Sangpo Borik afslører den skjulte agenda. 2023   2022   >021   2020   2015