subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Læge Claus Hancke på Orgonite Oasis

Med udgangspunkt i myndighedernes spredning af misinformation og frygt om Covid-19, holder læge Claus Hancke et veloplagt foredrag, hvor han gennemgår tal og fakta om den påståede pandemi.

De genterapeutiske vacciner har ikke reduceret dødelighed, beskytter ikke mod smitte, virker kun i kort periode og skaber mutationer, modsat immunforsvarets egne antistoffer. Unge og børn bør ikke lade sig indsprøjte, de er ikke i fare for et alvorligt sygdomsforløb, som konsekvens af den virus, der blev betalt af amerikanske Anthony Fauchi og udviklet i det kinesiske laboratorie i Wuhan.

Claus Hancke henviser i foredraget til udsendelsen Immunforsvar eller vacciner, hvor han taler om vigtigheden af et stærkt immunforsvar, der forebygger alle slags influenzasygdomme. Udsendelsen blev nedtaget fra YouTube for ”medicinsk misinformation” i samarbejde med Sundhedsstyrelsen, der selv få dage efter anbefalede D-vitamin til den samme målgruppe som Claus Hancke advarede om havde underskud og derfor fik alvorligere sygdomsforløb.

Foredraget er optaget live den 17. september 2021 på den tredje Orgonite Oasis, hvor fritænkere mødes til inspiration, underholdning socialt samvær.

Publiceret: 2021-09-30


Andre programmer i Foredrag:


Kasper Wagner på Bedwood
Kasper Wagner på Bedwood
Duration: 1:42:42
2021-10-21
Kasper Wagner levererer her et stand-up comedy show, der giver tilskueren noget at tænke over.

Showet er optaget på Bedwood Hostel i København d. 15 oktober 2021.
Prof. Dolores Cahill speaking in Budapest
Prof. Dolores Cahill speaking in Budapest
Duration: 19:30
2021-08-23
Professor Dolores Cahill speaking at Doctors for the Truth, 2nd Scientific COVID conference, august 18, 2021 in Budapest, Hungary.

Shortly before speaking Prof. Cahill learned that UK had issued a warrant for her arrest.
 2024   2022   >021   2020   2018