subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv
Kan ikke acceptere CBS krav om jødepas

Da Copenhagen Business School før jul valgte at indføre krav om fremvisning af coronapas, for få adgang til campus, blev det for meget for to undervisere i makroøkonomi. De ville ikke gå på kompromis og aflyste undervisningen.

Det skete i en mail den 22. januar til deres studerende, hvori det bl.a. lød:
”At diskriminere mellem mennesker, der er vaccinefri, og mennesker, der ikke er vaccinefri, er for os at sidestille med diskrimination på baggrund af køn, race, seksualitet og religiøs overbevisning. Det hører ikke hjemme nogen steder og slet ikke på et universitet. For os er der ingen væsentlig forskel på coronapasset og det jødepas, som blev indført under Anden Verdenskrig. Begge dele vidner om en manglende respekt for universel menneskelig værdighed.”

Og

”Spørgsmålet om ansvar handler ikke bare om etik og ledelse. Det handler også om jura. Indførelsen af coronapasset på CBS er i strid med en række love og konventioner (Europarådets resolution 2361 pkt. 7.3.1 og 7.3.2; Straffelovens § 150; FN Verdenserklæring om menneskerettigheder artikel 1 og artikel 27, stk. 1; EU´s Charter om grundlæggende rettigheder artikel 21, er blot et udpluk af disse).”

Se Ole Bjerg og Rasmus Hougaard Nielsen udtale sig om sagen til ”Nok er Nok” demonstration på Rådhuspladsen, lørdag den 29. januar 2022.

Om mandagen oplyste CBS at de to undervisere var fratrådt.

Publiceret: 2022-01-31


Andre programmer i Foredrag:


Kagepersoner og identitetspolitik i Berlingske
Kagepersoner og identitetspolitik i Berlingske
Duration: 30:57
2022-09-15
Kommunikationsrådgiver skælder ud på chefredaktører

Berlingskes nyhedskriterier er mikroskopiske, når det kommer til deres woke-hader-dagsorden, som nyheden om ’kagepersoner’ i Lagkagehuset.

Kommunikationsrådgiver, Rulle Grabow gav gratis rådgivning og kritik til Berlingskes chefredaktører til eventet ’Skæld ud på Berlingske’ på Folkemødet i Allinge 2022.

Hun mener ’horden af krænkelsesparate non-binære feministtyper’ er en myte. De mest krænkelsesparate er de samme, der brokker sig over andre er krænkelsesparate.

Grabow og socialisten Pelle Dragsted, der er Che Guevare forklædt som et Kinder-æg, var inviteret til at riste chefredaktørerne, Tom Jensen og Mette Østergaard og de giver en lid strøm af eksempler.

Arrangementet bød på gratis fadøl og derfor naturligt fuldt hus i muntert lag.

Se også udsendelsen fra samme event i 2019, Lars Løkke smadrede det borlige samarbejde hvor daværende næstformand i Dansk Folkeparti, Søren Espersen, skælder ud.
En pagt med djævlen
En pagt med djævlen
Duration: 11:52
2022-03-23
Pernille Grumme til Worldwide Rally for Freedom

 2024   >022   2021   2020   2018