subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Velkommen til en spændende episode af "Perspektiv," dit vindue til de mest dybdegående perspektiver på aktuelle begivenheder og sociale medier. I dag udforsker vi en række afgørende historier, der påvirker vores verden på forskellige måder.

Vi begynder med et nærmere kig på Ukraine, hvor Vestens støtte vakler. Vi analyserer de seneste udfordringer, som Ukraine står over for, herunder USA's nødbudget uden støtte til Ukraine, uro i den amerikanske Kongres og NATO's advarsler om våbenmangel. Hvordan påvirker disse politiske og økonomiske begivenheder i USA og Europa Ukraines fremtid?

I vores indenlandske segment diskuterer vi en bemærkelsesværdig sag om en dansk læge, Dr. Anastasia Maria Loupis, der har været midtpunkt for en kontroversiel mediedækning. Vi undersøger, hvordan medierne og Pressenævnets afgørelse påvirker vores forståelse af ytringsfrihed og presseetik.

Vi skifter fokus til Canada, hvor CRTC, Canadas broadcast regulator, har indført nye krav for podcasts og sociale medietjenester. Hvordan påvirker disse krav ytringsfrihed og censur i den digitale tidsalder? Vi graver dybere ind i dette komplekse emne.

I vores interviewsegment har vi en ganske usædvanlig gæst, kendt som "Kartoffelmanden." Han deler sine tanker om sine usædvanlige handlinger og de dybere bekymringer, de afspejler i vores samfund. Dette interview udfordrer den konventionelle tilgang til nyheder og information.

Vi præsenterer også anbefalinger til interessant indhold fra en anden kanal, og vi afslutter med en positiv historie om styrkelsen af beskyttelsen af potentielle ofre for seksualforbrydelser i United Kingdom.

Vi opfordrer dig til at deltage i samtalen på vores sociale medier og dele dine tanker om dagens emner. "Perspektiv" stræber efter at levere uafhængige perspektiver og udfordre den konventionelle tilgang til nyheder og information. Tak fordi du slutter dig til os i dagens episode, hvor vi søger at belyse mangfoldigheden af perspektiver og give dig redskaberne til at tænke kritisk.


Publiceret: 2023-10-08


Andre programmer i Perspektiv:


Batteri-Eksplosioner Udløser Sikkerhedsrevolution
Batteri-Eksplosioner Udløser Sikkerhedsrevolution
Duration: 28:55
2023-09-23
Prins Andrew kontrovers & Lov om hellige bøger
Prins Andrew kontrovers & Lov om hellige bøger
Duration: 17:20
2023-09-10
F-16 Donation & Nord stream 2 Sabotage
F-16 Donation & Nord stream 2 Sabotage
Duration: 29:28
2023-09-01

Perspektiv U35 inviterer dig til et intenst og informativt afsnit, hvor vi dykker dybt ned i to af de mest omtalte og kontroversielle begivenheder i den internationale politiske arena. 

I dette spændende program udforsker vi Danmarks F-16 donation til Ukraine og de påståede forsøg på sabotage af Nord Stream 2-gasledningen.

Danmarks beslutning om at donere F-16 kampfly til Ukraine har sendt chokbølger gennem både inden- og udenrigspolitikken og rejst vigtige spørgsmål om Danmarks rolle i international sikkerhed og geopolitik. 

Vores dedikerede team analyserer de politiske, strategiske og humanitære implikationer af denne donation og giver dig indsigter fra et væld af eksperter og beslutningstagere. 

Du får mulighed for at høre forskellige perspektiver og skærpede meninger om dette banebrydende skridt.

På den anden side af kontroversen kaster vi lys over påstandene om sabotage mod Nord Stream 2, den banebrydende gasledning mellem Rusland og Tyskland. 

Mens nogle hævder, at Ukraines involvering er åbenlys, er der også stærke kontrasyngpunkter. 

Vi udforsker de komplekse påstande, vurderer deres gyldighed og diskuterer, hvordan eventuelle sabotageaktioner kan påvirke energiforsyningen og geopolitik i Europa. 

Dette er en sag med potentielt vidtrækkende konsekvenser, og vi graver dybt for at bringe dig den mest opdaterede information.

Men det er ikke alt. I dette afsnit er vi privilegerede over at have Pernille Grumme som vores gæst. 

Grumme er kendt for sin skarpe analytiske tankegang og urokkelige holdninger til internationale anliggender. 

Hun deler sine indsigter og perspektiver på både F-16 donationen og Nord Stream 2-sabotagepåstandene, og hendes synspunkter er garanteret tankevækkende.

Som altid anbefaler vi dig at se eller gense vores tidligere udsendelse, "Dokumentet der sendte Danmark i krig," for at forstå baggrunden for nogle af de beslutninger, der træffes i dagens internationale politisk.

Perspektiv U35 leverer igen dybdegående information og skarpe analyser, der hjælper dig med at forstå de mest komplekse globale spørgsmål. 

Velkommen til Perspektiv U35 - dit vindue til verdenspolitikken.
Zionisme og Ytringsfrihed
Zionisme og Ytringsfrihed
Duration: 33:00
2023-05-29
Velkommen til "Perspektiv" på dkdox.tv!

I denne uges episode går vi i dybden med et emne, der vækker stærke følelser og udløser intense debatter: forholdet mellem zionisme og ytringsfrihed.

Gennem en række nøje udvalgte historier, ekspertinterviews og inspirerende fortællinger graver vi ned i spørgsmålene om, hvordan zionistiske forbindelser kan påvirke mediernes troværdighed, og hvordan ytringsfriheden kan stå på spil. Vores mål er at give dig en nuanceret forståelse af dette komplekse emne og udfordre den konventionelle tilgang til nyheder og information.

Bliv en del af samtalen, og udforsk sammen med os, hvordan disse aspekter kan forme vores opfattelse af begivenheder og samfundet som helhed. Velkommen til en dybdegående rejse gennem "Perspektiv: Zionisme og Ytringsfrihed - Mediers Rolle og Grænser".
 >023   2017   2016   2015