subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Foredrag

Nyeste program:
Kagepersoner og identitetspolitik i Berlingske
Kagepersoner og identitetspolitik i Berlingske

Kommunikationsrådgiver skælder ud på chefredaktører

Berlingskes nyhedskriterier er mikroskopiske, når det kommer til deres woke-hader-dagsorden, som nyheden om ’kagepersoner’ i Lagkagehuset.

Kommunikationsrådgiver, Rulle Grabow gav gratis rådgivning og kritik til Berlingskes chefredaktører til eventet ’Skæld ud på Berlingske’ på Folkemødet i Allinge 2022.

Hun mener ’horden af krænkelsesparate non-binære feministtyper’ er en myte. De mest krænkelsesparate er de samme, der brokker sig over andre er krænkelsesparate.

Grabow og socialisten Pelle Dragsted, der er Che Guevare forklædt som et Kinder-æg, var inviteret til at riste chefredaktørerne, Tom Jensen og Mette Østergaard og de giver en lid strøm af eksempler.

Arrangementet bød på gratis fadøl og derfor naturligt fuldt hus i muntert lag.

Se også udsendelsen fra samme event i 2019, Lars Løkke smadrede det borlige samarbejde hvor daværende næstformand i Dansk Folkeparti, Søren Espersen, skælder ud.


(Læs mere...)En pagt med djævlen
En pagt med djævlen
Duration: 11:52
2022-03-23
Pernille Grumme advarer mod globalistisk kaos og tvangsvacciner. Politikere støtter ukritisk og indgår pagt med djævlen. Hun talte ved Worldwide Rally for Freedom den 19. marts 2022.Fyrede CBS-undervisere taler på Rådhuspladsen
Fyrede CBS-undervisere taler på Rådhuspladsen
Duration: 14:01
2022-01-31
To undervisere på CBS afviste kravet om coronapas og sammenlignede det med diskrimination og jødepas fra Anden Verdenskrig. De fratrådte derefter deres stillinger. Ole Bjerg og Rasmus Hougaard Nielsen udtalte sig om sagen på en demonstration. 2024   >022   2021   2020   2018