subscribestar Facebook gofundme twitter telegram søg
Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Perspektiv

Nyeste program:
Ukraine og Medieetik
Ukraine og Medieetik

Velkommen til en spændende episode af "Perspektiv," dit vindue til de mest dybdegående perspektiver på aktuelle begivenheder og sociale medier. I dag udforsker vi en række afgørende historier, der påvirker vores verden på forskellige måder.

Vi begynder med et nærmere kig på Ukraine, hvor Vestens støtte vakler. Vi analyserer de seneste udfordringer, som Ukraine står over for, herunder USA's nødbudget uden støtte til Ukraine, uro i den amerikanske Kongres og NATO's advarsler om våbenmangel. Hvordan påvirker disse politiske og økonomiske begivenheder i USA og Europa Ukraines fremtid?

I vores indenlandske segment diskuterer vi en bemærkelsesværdig sag om en dansk læge, Dr. Anastasia Maria Loupis, der har været midtpunkt for en kontroversiel mediedækning. Vi undersøger, hvordan medierne og Pressenævnets afgørelse påvirker vores forståelse af ytringsfrihed og presseetik.

Vi skifter fokus til Canada, hvor CRTC, Canadas broadcast regulator, har indført nye krav for podcasts og sociale medietjenester. Hvordan påvirker disse krav ytringsfrihed og censur i den digitale tidsalder? Vi graver dybere ind i dette komplekse emne.

I vores interviewsegment har vi en ganske usædvanlig gæst, kendt som "Kartoffelmanden." Han deler sine tanker om sine usædvanlige handlinger og de dybere bekymringer, de afspejler i vores samfund. Dette interview udfordrer den konventionelle tilgang til nyheder og information.

Vi præsenterer også anbefalinger til interessant indhold fra en anden kanal, og vi afslutter med en positiv historie om styrkelsen af beskyttelsen af potentielle ofre for seksualforbrydelser i United Kingdom.

Vi opfordrer dig til at deltage i samtalen på vores sociale medier og dele dine tanker om dagens emner. "Perspektiv" stræber efter at levere uafhængige perspektiver og udfordre den konventionelle tilgang til nyheder og information. Tak fordi du slutter dig til os i dagens episode, hvor vi søger at belyse mangfoldigheden af perspektiver og give dig redskaberne til at tænke kritisk.


(Læs mere...)Batteri-Eksplosioner Udløser Sikkerhedsrevolution
Batteri-Eksplosioner Udløser Sikkerhedsrevolution
Duration: 28:55
2023-09-23
Velkommen til "Perspektiv" - programmet, der dykker dybt ind i aktuelle emner. Vi udforsker batteri-eksplosioner og den nye sikkerhedsrevolution i EU, der vil ændre måden, vi designer og udskifter batterier på.Prins Andrew kontrovers & Lov om hellige bøger
Prins Andrew kontrovers & Lov om hellige bøger
Duration: 17:20
2023-09-10
Velkommen til "Perspektiv" på dkdox.tv! Vi udforsker forskellige synspunkter på aktuelle begivenheder gennem et struktureret tv-program med internationale og nationale nyheder, sociale medier-debatter og inspirerende historier.F-16 Donation & Nord stream 2 Sabotage
F-16 Donation & Nord stream 2 Sabotage
Duration: 29:28
2023-09-01
Perspektiv U35 dykker ned i Danmarks F-16 donation til Ukraine og påståede sabotage af Nord Stream 2-gasledningen. Programmet udforsker politiske og strategiske implikationer med indsigter fra eksperter og beslutningstagere.Zionisme og Ytringsfrihed
Zionisme og Ytringsfrihed
Duration: 33:00
2023-05-29
Velkommen til "Perspektiv" på dkdox.tv! Denne uges episode dykker ned i forholdet mellem zionisme og ytringsfrihed gennem historier, interviews og fortællinger. Udforsk med os, hvordan disse aspekter påvirker vores opfattelse af samfundet. >023   2017   2016   2015