dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Speakers Corner

Nyeste program:
Et åbent brev til Forsvaret

Vagt i gevær

Deltagelse i udenlandske væbnede konflikter, indkøb af militært isenkram og overvågning af danskernes samfund er blevet for meget for de fleste. En af dem er Carl Henrik Rørbeck, specialist i økonomisk kriminalitet og politisk kommentator, som her i dette åbne brev til Forsvaret giver udtryk for sit indtryk, og råber i "vagt i gevær".


(Læs mere...)Et åbent brev til Dronningen
Duration: 4:22
2018-10-03
Se henvendelsen til Dronningen af Kongeriget Danmark, Margrethe d. II, fra Carl Henrik Rørbeck, i dette åbne brev.

Er der et klart billede af hvad Dronning Margrethe foretager sig på Amalienborg, og/eller på sine ekskursioner i udland/indland af kommercielle interesser? Det er alment kendt at regenten deltager i åbningsceremonier m.m., men er det stadig nødvendigt i nutidens samfund med hjemløse på gaderne, og borgere der bliver ramt af kontanthjælpslofter m.m.?
Open letter to H.H. the Pope
Duration: 4:26
2018-10-03
Carl Henrik Rørbeck, ekspert i økonomisk kriminalitet og politisk kommentator, læser her op af hans åbne brev til Paven i denne udsendelse.

Appellen i brevet er et dybfølt ønske om positiv forandring i verden, da det længe har været alment kendt, at Pavens indflydelse er omfattende. I mange år, har folk verden over set til lederen af den katolske kirke, og håbet på handling bag ordene, når hjælp til de svageste er blevet kommunikeret (igennem taler) til dennes tilhørere og følgere.
 >018