dkdox.tv

Del din historie – redaktion@dkdox.tv - Share your story – redaktion@dkdox.tv

Update

Nyeste program:
Statistik en del af sygdommen

Ukendt antal positive med og uden symptomer

Fjern fokus på tallene og overlad det til eksperter. Der er ingen overdødelighed. Vi ved ikke hvor mange positiv-testede, der reelt er syge, for de bliver ikke spurgt. Når rask sundhedspersonale sendes hjem i karantæne efter test, belaster det Sundhedssystemet.

Update har besøgt læge og Ph.D, Vibeke Manniche.

Relateret indhold
Møgbeskidt mundble

Genre: Update
DK21004


(Læs mere...)Mundbind er fascisme
Duration: 22:05
2021-01-16
Aktivist bekæmper corona-narrativ.

Corona-narrativet er baseret på falske antagelser, så som positive PCR-test diagnosticerer sygdommen Covid-19. Det eksempel og mange får vi fra aktivist og cand. scient i human ernæring, Per Brændgaard, når han er gæst i Update-studiet.

Han læser den videnskabelige dokumentation og ifølge ham stemmer den ikke overens med hverken mediernes dækning eller de politiske tiltag.

Hele dkdox.tv kan kun ses på dkdox.tv.

Genre: Update
DK21005
Facebook-fængsel for at advare mod vacciner
Duration: 20:24
2021-01-16
Udskamning, censur og karantæne ramte debattør.

Rikke Hauge skriver vaccine-kritiske opslag, der når tusinder på Facebook. Et af hendes opslag blev så populært, det blev fjernet af Facebook, hvorefter deres påståede uvildige faktatjekker, TjekDet, skrev hun spredte konspirationsteorier.

På samme dag, som interviewet, fik Rikke Hauge yderligere 7 dages Facebook-fængsel for det nu flere uger gamle opslag hun allerede var blevet straffet for. YouTube tildelte desuden dkdox.tv "sidste advarsel" før kanal-sletning for et interview med speciallæge Claus Hancke om hvordan man kan styrke sit immunforsvar. Update møder Rikke Hauge for at forstå hvad der gør hende så farlig.

Se hele dkdox.tv på dkdox.tv.

Relateret indhold på dkdox.tv:
Immunforsvar eller vaccine
Facebooks Politi

Genre: Update
DK21007
Hjemløse ramt af forsamlingsforbud
Duration: 2:59
2021-01-11
Politi sættes ind mod udsatte. Update taler med Mike, der er hjemløs og ramt på af forsamlingsforbuddet. Han fortæller om de særlige forhold, hjemløse bor under, der betyder de er kommet i klammeri med politi og retsvæsen. Se mere dkdox.tv på: https://www.dkdox.tv https://www.facebook.com/dkdox.tv/ Støt dkdox.tv: https://www.subscribestar.com/dkdox-tv https://www.gofundme.com/support-dkdoxtv Kontakt dkdox.tv: redaktion@dkdox.tv DK21010 Genre: Update
Møgbeskidt mundble
Duration: 17:53
2021-01-04
Bakteriebombe i genbrugte mundbind

Update besøger denne gang læge og Ph.D, Vibeke Mannicke, der advarer om nedsat syn og åndedræt ved brug af mundbind og om genbrug, der gør dem til rene bakteriebomber.
Tvangsvacciner og Jura
Duration: 24:14
2021-01-02
Domstole kan afvise lovgivning som ugyldig

Henstillinger og anbefalinger kan ignoreres, borgerne skal kun rette sig efter regler med gyldig lovhjemmel. Sådan siger jurist Mikkel Kaastrup, ekstern lektor på Zealand Business College, da han besøger Update-studiet.
35 års overforbrug af sprøjtemidler
Duration: 47:18
2020-08-07
Dansk opfinders patent blev systematisk modarbejdet.

Landbrugets brug af giftstoffer er blevet en pestilens af format for vores miljø og sundhed. 75% af alle vandboringer indeholder pesticider; nogen af dem af en slags, man holdt op med at bruge for 20 år siden. Det enorme svineri med pesticider er én af de mange uansvarligheder, vores politikere har tilladt i økonomiens hellige navn. Giver det mening at svine vores grundvand og øvrige vandmiljøer til, og udrydde insekterne for at kunne producere til EU's overskudlagre?
 >021   2020   2019   2018   2017